Τα μέτρα τάξης στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Τα μέτρα τάξης στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα τάξης του αγώνα ΟΦΗ - Παναθηναικός, που θα γίνει που θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα μέτρα τάξης στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
Στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (21/11) στο γήπεδο του ΟΦΗ, συμμετείχαν στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου, της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (Θεανώ Ρασούλη, Κώστας Ζερβάκης) και του Παναθηναικού και όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια απο όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά. Η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει το παιχνίδι «υψηλής επικινδυνότητας» και τα μέτρα τάξης θα είναι αυστηρά.
 
Κανείς φίλαθλος δεν θα πλησιάσει στο γήπεδο, αν δεν έχει εισιτήριο: θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι στις θύρες του γηπέδου και ενώ θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου του ΟΦΗ. Στο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναικού. Η Θύρα 6 του γηπέδου του ΟΦΗ θα είναι ανοιχτή και θα φιλοξενήσει αθλητές απο όλα τα αγωνιστικά τμήματα του κρητικού συλλόγου.

Best of internet