«Δεν είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό ο Ντόλι»

«Δεν είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό ο Ντόλι»

«Δεν είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό ο Ντόλι»

bet365

Ο πρώην άσος του Ιωνικού και νυν τεχνικός των Μαμέλοντι Σάνταουνς, Μοσιμάνε Πίτσο αναφέρθηκε στο 23χρονο μέσο, Κίγκαν Ντόλι που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό.

Ο Πίτσο, από τους πιο πετυχημένους Αφρικανούς τεχνικούς των τελευταίων ετών γνωρίζει πως μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στη «Μαύρη Ήπειρο» ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές των Μαμέλοντι Σάνταουνς βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ανάμεσα τους και ο 23χρονος μέσος Κίγκαν Ντόλι, ο οποίος σύμφωνα με τους Νοτιοαφρικανούς απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ο άλλοτε παίκτης του Ιωνικού αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ντόλι τονίζοντας πως ακόμη δεν είναι έτοιμος για το άλμα στην Ευρώπη.

«Κάποιες φορές πασάρει όταν πρέπει να ντριμπλάρει ή ντριμπλάρει όταν υποτίθεται πως πρέπει να πασάρει. Παρ' όλα αυτά έχει δείξει ωριμότητα.

Δεν ξέρω πως θα καταφέρω να τον κρατήσω, αλλά πάντα έχω επαφή με τον κόσμο και την Ευρώπη. Θα δούμε τι θα συμβεί. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι σωστό ή λάθος μέχρι να πάνε εκεί να παίξουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα