Αυτά θα τα βλέπουμε μόνο στην Πρέμιερ... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αυτά θα τα βλέπουμε μόνο στην Πρέμιερ... (vid)

bet365

Η Μίντλεσμπρο μόλις έχει ηττηθεί από την Τσέλσι. Ο Βίκτορ Βαλντές χαμογελάει και αγκαλιάζει τον καλό του φίλο, αλλά αντίπαλο, Πέδρο, δίχως να... κινδυνεύει από πρόστιμο.

Ναι μεν δεν ήταν κάποιο... μεγάλο ντέρμπι.

Ναι μεν δεν μπορεί να συγκριθεί με μια αντίστοιχη «μάχη αιωνίων» και δη στην Ελλάδα.

Πιθανότατα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το κλίμα ενός ντέρμπι που συμπεριλαμβάνεται στα μεγαλύτερα της Ευρώπης.

Ωστόσο, λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Riverside, με την Τσέλσι να έχει επικρατήσει 1-0 της Μίντλεσμπρο χάρη σε γκολ του Ντιέγκο Κόστα, οι Βίκτορ Βαλντές και Πέδρο, με το χαμόγελο στα χείλη είχαν θερμό εναγκαλισμό και τα είπαν για λίγο μέχρι να επιστρέψουν στ' αποδυτήρια.

Και ασφαλώς ουδείς... έχει πρόθεση να τιμωρήσει κάποιον από τους δύο, πόσο μάλλον η διοίκηση της «Μπόρο» τον Ισπανό πορτιέρο για τα γέλια, μετά την ήττα της ομάδας.

Μάλιστα, ο Καλούμ Τσέιμπερς, που έχει παραχωρηθεί δανεικός από την Άρσεναλ στην ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα, ζήτησε τη φανέλα του Ντιέγκο Κόστα, με τον τελευταίο να του λέει πως θα ανταλλάξουν στ' αποδυτήρια κι όχι μπροστά στον υπόλοιπο κόσμο. Το περιστατικό το «έπιασε» η κάμερα, αλλά και πάλι δεν ασχολήθηκε κανείς. Και ούτε πρόκειται...

Γιατί εκεί, το ποδόσφαιρο μπαίνει πάνω απ' όλα τα υπόλοιπα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα