Γραμμένος: «Όσοι ονειρεύονται δόξες του παρελθόντος, να το ξεχάσουν!»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Όσοι ονειρεύονται δόξες του παρελθόντος, να το ξεχάσουν!»

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος αμέσως μετά την συνάντηση των Ενώσεων στο «Μακεδονία Παλλάς», τόνισε πως όσοι περιμένουν δόξες του παρελθόντος πρέπει να το ξεχάσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι αυτή η κίνηση της παράταξης που έχω τη τιμή να εκπρόσωπό, είναι όπως ήταν πριν τις εκλογές, δυνατή, ενωμένη και αποφασισμένη. Αυτή η παράταξη διευρύνεται συνεχώς. Το θέμα που μας απασχόλησε ήταν η ΕΟΕ όπου ομόφωνα αποφασίστηκε να είμαι εγώ ο υποψήφιος με αναπληρωματικό μέλος τον Παναγιώτη Παπαχρήστο.

Πέρα από το τυπικό, μας απασχόλησε το σχέδιο νόμου, όπου έχουμε επισημάνει τις δικές μας θέσεις και διαφωνίες, οι οποίες θα κατατεθούν στους αρμόδιους, τόσο στο υφυπουργείο αθλητισμού, όσο και στην προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας αλλά και την FIFA.

Συζητήθηκαν διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ενώσεις, παρακολουθούμε στενά την προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας, η οποία είναι στα πρώτα της βήματα. Έχει περίπου 20 μέρες που διορίστηκε, παρόλα αυτά η κίνηση μας θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, έχουμε επικοινωνία και θα ενημερώνουμε τις Ενώσεις.

Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε ανοικτοί σε κάθε έναν που έχει ως δική του φιλοσοφία να αλλάξει το ποδόσφαιρο, να πάμε σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν θα έχει την απαξίωση. Η παράταξη μας είναι ανοικτή σε όποιον θέλει να έρθει μαζί μας, για να γίνουμε περισσότερα μήλη, να δυναμώσει η φωνή μας, απέναντι σε όσους έχουν κατά νου, πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα μείνει θεατής στις εξελίξεις. Δεν θα μείνει και θα κάνει αυτά που πρέπει».

Για το κλίμα στις Ενώσεις: «Δεν είναι απογοήτευση αυτό που είδα, είναι μια ανησυχία την οποία συμμερίζομαι απόλυτα, σε σχέση με τα επόμενα βήματα που πρέπει να έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως είπα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στενά».

Για τις κινήσεις του κ.Μητρόπουλου:«Νομίζω πως ήταν η αφορμή και όχι η αιτία, είμαι πεπεισμένος για αυτό. Οι αιτίες ήταν πολλές, η ανησυχία ήταν να έρθει η FIFA και να παρέμβει. Η συγκεκριμένη κίνηση Μητρόπουλου ήταν η αφορφμή για να έρθει η FIFA.

Το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει, είναι αυτό που ήταν και στην προηγούμενη διαδικασία. Υπάρχει μια παραδοξότητα. Με όποιο εκλογικό σύστημα και να πηγαίναμε, η παράταξη μας, θα έκανε αυτό που πρέπει.

Αυτή η παράταξη διευρύνεται, υπάρχουν σε εξέλιξη διεργασίες, θα είναι μεγαλύτερη σε δύναμη από τις 32 Ενώσεις που ήμασταν πριν τις εκλογές».

Πρόσθεσε πως: «Αν δεν αντιληφθούν κάποιοι, ότι πρέπει να αλλάξει ρότα το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε το “Grexit” είναι κοντά, αυτό το είπε και ο κ.Κουτσοκούμνης. Δεν παίρνει πλέον αυτή την ταλαίπωρη χώρα, ενέργειες και πρακτικές του παρελθόντος. Για αυτό βρίσκεται εδώ η επιτροπή εξομάλυνσης. Άρα λοιπόν, να αλλάξουν μυαλά όσοι ονειρεύονται δόξες του παρελθόντος».

Για το πότε θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ: «Δεν μπορεί να γίνει τέτοια εκτίμηση. Αυτή η επιτροπή είναι μόλις 20 μέρες, θα βάλουν κάποιες σταθερές όπως το έχουν στο μυαλό τους και με τις οδηγίες της FIFA. Θα ήταν άδικο να κρίνουμε μια επιτροπή που έγινε πριν 20 μέρες».

Για το αν συνδέονται τα γεγονότα με τον εμπρησμό στο σπίτι του κ. Μπίκα αλλά και της βόμβας στην εταιρεία του κ.Κουτσοκούμνη, με τον Βαγγέλη Γραμμένο: «Έχω την αίσθηση ότι δεν συνδέονται τα δυο γεγονότα. Για να εστιάσω και πάλι στα δικά μας, πράγματι κάποιοι θεωρούσαν ότι μπορούν να κάνουν αυτά που έχουν στο μυαλό τους. Πλέον αυτή η χώρα ποδοσφαιρικά, δεν αντέχει. Θα μας διώξουν αν συνεχίσουμε στο ίδιο μήκος και καλά θα κάνουν!».

 

Τελευταία Νέα