Παραλίγο... μπουνιές με τον μεθυσμένο Ρούνεϊ!

Κώστας Ζάλιαρης
Παραλίγο... μπουνιές με τον μεθυσμένο Ρούνεϊ!

bet365

Νέες λεπτομέρειες από τη Sun για τη νύχτα που ο Γουέιν Ρούνεϊ αφέθηκε στο ποτό και... ξέφυγε! Φέρεται να προκάλεσε την τύχη του όταν ήρθε... πολύ κοντά με σύζυγο ενός εκ των καλεσμένων στο γαμήλιο πάρτι που λάμβανε χώρα στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Αγγλίας!

Η βρετανική εφημερίδα έρχεται να ... ρίξει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά του θέματος με τον Γουέιν Ρούνεϊ και το μεθύσι του, την περασμένη εβδομάδα, λίγη ώρα έπειτα από τη νίκη (3-0) επί της Σκωτίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στο «Γουέμπλεϊ».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις νέες πληροφορίες, ήρθε... πολύ κοντά με μια 45χρονη γυναίκα, σύζυγο ενός εκ των καλεσμένων στο γαμήλιο πάρτι που έτυχε να πραγματοποιείται στο ίδιο ξενοδοχείο του Γουότφορντ όπου είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, με αποτέλεσμα να ... γλιτώσει για λίγο την ένταση και τον τσαμπουκά του συζύγου της συγκεκριμένης γυναίκας.

Επιπλέον, πάνω στη ζάλη και τη μέθη του, φέρεται να φώναζε με χυδαίους χαρακτηρισμούς προς τον dj να βάλει πιο δυνατά τη μουσική κι όταν επέλεξε εκείνος ν' ακούσει ένα κομμάτι από το κινητό του, φώναξε στον κόσμο της αίθουσας να το βουλώσει!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα