Μια ξεχωριστή βράβευση στη Θεσσαλονίκη (pics & vid)

Μια ξεχωριστή βράβευση στη Θεσσαλονίκη (pics & vid)

Μια ξεχωριστή βράβευση στη Θεσσαλονίκη (pics & vid)

bet365

Το δ.σ. και τα μέλη του συνδέσμου φίλων της Λίβερπουλ στη Θεσσαλονίκη τίμησαν τον μικρό Βαγγέλη και τον δάσκαλο του, Γιώργο, για την ξεχωριστή παρουσία του στο μαραθώνιο της Αθήνας.

Από τις δυνατές εικόνες του πρόσφατο μαραθωνίου της Αθήνας ήταν αυτή που έδειχνε τον μικρό Βαγγέλη να λαμβάνει μέρος με τη βοήθεια του δασκάλου του, Γιώργου Χρυσοστομάκη, αγκαλιά με μια σημαία της Λίβερπουλ.

Ο μικρός Βαγγέλης Βρόντζος βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, μαζί με τον δάσκαλο του, στη Θεσσαλονίκη και στα νέα γραφεία του « Thessaloniki Branch» και τιμήθηκαν από το δ.σ. και τα μέλη του συνδέσμου.

Οι στιγμές στον σύνδεσμο των οπαδών της Λίβερπουλ ήταν συγκινητικές και όπως τόνισαν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί το βράδυ του Σαββάτου «ο Βαγγέλης ήταν ο πραγματικός νικητής του μαραθωνίου της Αθήνας».

Έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας από τα μέλη του συνδέσμου της Λίβερπουλ στους: Γιώργο Χρυσοστομάκη (δάσκαλος των παιδιών), Βαγγέλη Βρόντζο (ο πραγματικός νικητής του μαραθωνίου) και τέλος στον Δημήτρη Σπυρίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα