Κρυφό... κανόνι στο μανίκι ο Ζιρού! (vid)

Κρυφό... κανόνι στο μανίκι ο Ζιρού! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κρυφό... κανόνι στο μανίκι ο Ζιρού! (vid)

bet365

Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ με τα περισσότερα γκολ ως αλλαγή έγινε ο Ολιβιέ Ζιρού σκοράροντας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πλέον είναι και ο κορυφαίος ό,τι αφορά τις κεφαλιές, από το 2012!

Ο Γάλλος φορ των Λονδρέζων, αγωνίστηκε στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνοντας με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε με δυνατή κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Τσάμπερλεϊν από δεξιά, να διαμορφώσει το τελικό 1-1 το μεσημέρι του Σαββάτου στην έδρα των «κόκκινων διαβόλων».

Με αυτό γκολ, έγινε πλέον ο κορυφαίος σκόρερ για την Άρσεναλ όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που μπαίνουν με αλλαγή στο ματς, αφού έφτασε στα 10, ξεπερνώντας τον... τεράστιο, Λόρδο, νυν «αστέρα» της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νίκλας Μπέντνερ που είχε σταματήσει στα 9, όσα είχε και ο Κανού στο πέρασμά του από τους «κανονιέρηδες».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μίντλεσμπρο - Τσέλσι.

Μάλιστα, στο κομμάτι του τρόπου με τον οποίο σκοράρει, συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος σε κεφαλιές, αφού από το 2012 και μετά, έχει καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 21 φορές χρησιμοποιώντας το κεφάλι του, έναντι 19 του Κριστιάν Μπεντεκέ, 15 του Ρομέλου Λουκάκου, 12 του Άντι Κάρολ και ισάριθμων του Μικαΐλ Αντόνιο.

Δείτε όλα τα γκολ του Ζιρού όταν έχει μπει στο ματς με αλλαγή για την Άρσεναλ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα