Αλεξανδρής: «Ποιο ποδόσφαιρο; Γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας»

Gazzetta team
Αλεξανδρής: «Ποιο ποδόσφαιρο; Γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας»

bet365

Ο Αλέκος Αλεξανδρής έκανε λόγο για πρωτάθλημα παρωδία, τόνισε ότι γελάει μαζί μας όλη η Ευρώπη, ενώ είπε ότι στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να σταματήσει να τους φταίει πάντα η διαιτησία.

«Ποιο ποδόσφαιρο; Αυτή η παρωδία θα πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή. Κούρασε πολύ αυτό το έργο. Κάθε λίγο και λιγάκι διακόπτεται το πρωτάθλημα. Γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας», είπε αρχικά στη «Live Sport» και συνέχισε:

«Πού αλλού έχει διακοπεί το πρωτάθλημα; Δεν μας παίρνει πια κανείς στα σοβαρά. Αυτές είναι κινήσεις πανικού. Τι είναι πιο εύκολο; Διακόπτουμε το πρωτάθλημα και βλέπουμε. Δεν καταλαβαίνουν ότι όλο αυτό κάνει κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Δεν βλέπουν ότι πλήττονται οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες; Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Όλο συνεδριάσεις, συσκέψεις, δηλώσεις και από ουσιαστικές λύσεις τίποτα».

Για το τι τον ενοχλεί περισσότερο: «Ότι το μόνο που ξέρουν να κάνουν όλοι είναι να διαμαρτύρονται. Στην Ελλάδα για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι. Ποτέ εμείς... Εδώ όμως ασχολούμαστε συνεχώς με τη διαιτησία και την ΕΠΟ. Βλέπω προπονητές που πηγαίνουν στις συνεντεύξεις Τύπου και λένε ότι μας αδίκησε ο τάδε διαιτητής ή βοηθός γιατί έδωσε ένα ανάποδο πλάγιο, δεν ήταν οφσάιντ και δεν μιλούν για τα αγωνιστικά. Ενδεχομένως γιατί εκεί υπάρχει πρόβλημα. Εκείνοι τα κάνουν όλα σωστά;»

Για τον Παναθηναϊκό και τη διαιτησία: «Θα έλεγα ότι είναι η αρνητική έκπληξη, γιατί με τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι στις μεταγραφές και με τον ενθουσιασμό που υπήρχε, περίμενα ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικός για το πρωτάθλημα. Όμως έχασε εύκολους βαθμούς στα ματς με Ξάνθη, Βέροια και Παναιτωλικό. Όταν λες ότι πηγαίνεις για πρωτάθλημα δεν μπορείς να αφήνεις τόσο εύκολα βαθμούς, ενώ και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Πρέπει στον Παναθηναϊκό να κοιτάξουν τι φταίει στην ομάδα και να το διορθώσουν. Δεν φταίει για όλα η διαιτησία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα