O «βασιλιάς» των χατ-τρικ και ο νέος πανηγυρισμός του! (vids)

O «βασιλιάς» των χατ-τρικ και ο νέος πανηγυρισμός του! (vids)

Gazzetta team
O «βασιλιάς» των χατ-τρικ και ο νέος πανηγυρισμός του! (vids)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 39 χατ-τρικ και τα 18 γκολ με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ο νέος πανηγυρισμός του έκανε το γύρο του ίντερνετ!

Χειρότερο «αντίο» σε ντέρμπι στο ιστορικό Βιθέντε Καλδερόν μάλλον δεν περίμεναν οι ροχιμπλάνκος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε το λογαριασμό του απέναντι στην Ατλέτικο, φτάνοντας τα 18 γκολ και ανεβάζοντας την ομάδα του στο +4, στην κορυφή της Primera!

Παράλληλα, έφτασε τα 39 χατ-τρικ στην καριέρα του και έγινε ο μοναδικός παίκτες στην ιστορία της Λα Λίγκα που πετυχαίνει δύο φορές χατ-τρικ στην έδρα της Ατλέτικο! Η προηγούμενη ήταν το 2012. Ήταν και η τελευταία που οι ροχιμπλάνκος είδαν αντίπαλο ποδοσφαιριστή να παραβιάζει τρεις φορές στο ίδιο ματς την εστία τους! Ήταν το 5ο του Πορτογάλου του 2016. Συνολικά, μέσα στην ημερολογιακή χρονιά, έχει 49 με τη Ρεάλ και τη χώρα του, 5 εκ των οποίων είναι με πέναλτι.

Ο τρόπος που πανηγύρισε, αρχικά φέρνοντας το δάχτυλό του στο στόμα και στη συνέχεια σκύβοντας και πιάνοντας το πιγούνι του, προκάλεσε... χαμό και διαφορετικές ερμηνείες στο twitter. Κάποιοι, ανέφεραν ότι προέρχεται από το περίφημο πλέον Mannequin Challenge. Άλλοι, ότι με αυτό τον τρόπο απευθύνθηκε στους haters, εντός και εκτός γηπέδου. Και μάλλον, έχουν δίκιο.

Το σίγουρο είναι ότι για μια ακόμα φορά, ο CR7 έκλεψε την παράσταση...

 

Τελευταία Νέα