Παρί Σεν Ζερμέν - Ναντ 2-0

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Ναντ 2-0

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν σοβαρή κόντρα στη Ναντ, επικράτησε 2-0 της Ναντ εντός έδρας και πλησίασε την κορυφή. Τραυματίστηκαν Ντι Μαρία και Παστόρε.

Και τώρα Αρσεναλ... Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-0 της Ναντ και στρέφει το βλέμμα της στο ματς του Εμιρεϊτς κόντρα στην Αρσεναλ για την πρωτιά στον όμιλο. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έπεισαν με την εμφάνισή τους, ωστόσο είχαν ουσία και πήραν επαγγελματική νίκη που τους έφερε στο -3 από την κορυφή. Στο 13' ο Ντι Μαρία άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η τύχη γύρισε την πλάτη στον Αργεντίνο, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Ακόμα ένας πονοκέφαλος για τον Εμερι, ο οποίος έβαλε στο 83' έβαλε στο ματς τον Παστόρε και λίγο αργότερα τον είδε να τραυματίζεται! Στις καθυστερήσεις ο Χεσέ από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 2-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα