Ολυμπιακός: Ο οδηγός... επιτυχίας με Γιουνγκ Μποις

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο οδηγός... επιτυχίας με Γιουνγκ Μποις

bet365

Άλλο ματς το 0-1 στη Βέρνη και άλλο της Πέμπτης με Γιουνγκ Μποις. Το Gazzetta.gr μεταφέρει κλίμα από Ρέντη και τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο.
Πολλές φορές όταν πηγαίνεις για ισοπαλία είναι σαν κάτι σαν... εγχειρίδιο ήττας. Αυτό το ξέρει καλά ο Πάουλο Μπέντο στον Ρέντη και το ξέρουν και οι παίκτες των Πειραιωτών.
Ο Ίβηρας τεχνικός το έχει ήδη επισημαίνει αυτό προς τους ποδοσφαιριστές του για τον προσεχή αγώνα της Ευρώπης, παρότι η ισοπαλία δίνει όντως πρόκριση. Εν μέσω ενός κλίματος που δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό τις προηγούμενες ημέρες με τον εκνευρισμό Μπέντο και παικτών για το... χάος στο πρωτάθλημα. Κάτι που έχει... διορθωθεί ενόψει του Γιουρόπα.
Στις συζητήσεις που έχουν γίνει στο προπονητήριο του Ολυμπιακού - όπου κυριαρχεί η αποφασιστικότητα και το πείσμα για την συνέχεια και ειδικά μετά το... μπάχαλο με την 11η αγωνιστική που θεωρούν άπαντες στο Λιμάνι που έγινε μόνο και μόνο για... πληγεί ο σύλλογος και να πάει με Γιουνγκ Μποις με 18 ημέρες απραξίας - ο έμπειρος Πορτογάλος προπονητής έχει σταθεί στα εξής σημεία ως οδηγός... επιτυχίας:
- Ο πρώτος στόχος να είναι η νίκη που θα φέρει πρόκριση. Δεν πρέπει με τίποτα οι παίκτες του να πάνε στην λογική του Χ και ας τους δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να μπουν στο Καραϊσκάκη με κυρίαρχο στόχο το τρίποντο.
- Το ματς με την Γιουνγκ Μποις είναι ο πρώτος ουσιαστικός μεγάλος αγωνιστικός στόχος της χρονιάς. Θα φέρει το... εισιτήριο για την ευρωπαϊκή συνέχεια, που τόσο θέλουν στο Λιμάνι.
- Το 0-1 στη Βέρνη δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Άλλο ματς και διαφορετικές συνθήκες.
- Η Γιουνγκ Μποις παίζει διαρκώς και έχει ρυθμό και εγρήγορση ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει έως εκείνο το παιχνίδι να παίξει επίσημο αγώνα 18 ημέρες!
- Τρία τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο: σοβαρότητα, πειθαρχία και σωστή τακτική προσέγγιση ειδικά στον άξονα και τα μετόπισθεν.
- Οι ερυθρόλευκοι δεν πρέπει να... παρασυρθούν ούτε από τις απουσίες ούτε από το όνομα του αντιπάλου. Η Γιουνγκ Μποις δεν είναι ένα καθόλου εύκολο... εμπόδιο και ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα