Στο ρελαντί φιλική νίκη επί του Ερμή ο ΟΦΗ

Στο ρελαντί φιλική νίκη επί του Ερμή ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Στο ρελαντί φιλική νίκη επί του Ερμή ο ΟΦΗ

bet365

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα ο ΟΦΗ επικράτησε το Ερμή Ζωνιανών με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ημέρα φιλικών η σημερινή και στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Ερμή Ζωνιανών. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 2-0 σε μια αναμέτρηση που με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έχασε, θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 15' με γκολ που πέτυχε ο Όγκμποε, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο ΟΦΗ ήταν και πάλι αυτός που σκόραρε κάνοντας το 2-0 με τον Αντουκόρ στο 55'.

Στο φιλικό σφύριξαν οι Ζαχαριουδάκης, Τρουλινός, Μαυρουδής.

ΟΦΗ: Δάφκος (46' Δερμιτζάκης), Κομεσίδης (60' Φαζός), Οστοιτς (46' Κώτσιος, 60' λ.τ. Κομεσίδης), Βαλλιάνος (46' Κοιλιάρας), Αντουκόρ (60' Χίσι), Νάστος (46' Κιάσσος), Μπουρσέλης, Χαντί (60' Ροβίθης), Ογκμποε (46' Μιλοσάβλιεφ), Μάνος (60' Βρεττός), Μίκιτς (60' Μπολάκης).

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας (46' Ανδρεαδάκης, 73' Ζερβός), Ταβλαδωράκης (52' Κοζυράκης, 75' Λογοθέτης), Ραπτάκης (52' Χατζηβασίλης), Γεωργούλης (52' Ανυφαντάκης), Πρωτογεράκης (52' Γεμιστός), Φαμπίνιο (52' Προβιδάκης), Πουλάκης (52' Γιακουμάκης), Ανωγειανάκης (52' Δ. Πλουσής), Πασιαλής (52' Σκουτέλης), Πλουσής (52' Χριστοδούλου, 75' Λαδιανός), Τοπούζης (65' Σεχολάρι).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα