Νίκησε με δύο εντεκάδες τον Θεσπρωτό η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Νίκησε με δύο εντεκάδες τον Θεσπρωτό η Κέρκυρα

bet365

Η Κέρκυρα φιλοξένησε τον Θεσπρωτό τον οποίο και κέρδισε με 2-1, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να δοκιμάζει δύο διαφορετικές εντεκάδες.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως η Κέρκυρα επικράτησε του Θεσπρωτού με 2-1. Οι «Φαίακες», προηγήθηκαν μόλις στο 9' με τον Ντουαλά, για να έρθει στο 20' ο Μπίκας να ισοφαρίσει.

Τελικά, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι που δοκίμασαν διάφορα σχήματα και έδειξαν ένα καλό πρόσωπο κατά διαστήματα, έφτασαν στη νίκη. Το τέρμα το σημείωσε ο Αρναρέλλης στο 85'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Dualla, Γεωργίου, Κόντος, Thuram.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αραμπατζής, Gomes, Αρναρέλλης, Ντιμιτρόφσκι, Τζανουλίνος, Γρομητσάρης, Γεωργακόπουλος, Χιντζίδης, Ζορμπάς, Moise, Epstein.

Θεσπρωτός: Βλάχος, Μηρσύνιας, Νονης, Πάνος, Νάκος, Τζιαλλας, Μπίκας, Μηνάς, Βιτωρος, Ντινιωτακης, Πεντσας.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κωνσταντάκος, Ηλίας, Μπλέτσας, Κωστάκης, Σούκιας, Γιάκος, Αναστασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα