Τραγικός ο χλοοτάπητας στο «Αρτέμιο Φράνκι» (pic)

Τραγικός ο χλοοτάπητας στο «Αρτέμιο Φράνκι» (pic)

bet365

Ο «Δικέφαλος» θα πατήσει το απόγευμα της Πέμπτης το χορτάρι του «Αρτέμιο Φράνκι» το οποίο, μετά και το αποψινό παιχνίδι ράγκμπι της εθνικής Ιταλίας, είναι σε τραγική κατάσταση!

Αναρωτιέται κανείς αν η απόφαση να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι ράγκμπι, όπως αυτό ανάμεσα στην εθνική ομάδα της Ιταλίας και της Νότιας Αφρικής στο «Αρτέμιο Φράνκι» ήταν σωστή από τους ανθρώπους του γηπέδου, λίγες μέρες πριν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι της Φιορεντίνα, που την Πέμπτη θα φιλοξενήσει εκεί τον ΠΑΟΚ.

Οι υπεύθυνοι του σταδίου, που ανήκει στο δήμο και όχι στη Φιορεντίνα, αποφάσισαν να επιτρέψουν τη διεξαγωγή ενός αγώνα ράγκμπι από την στιγμή που δεν υπήρχαν υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Η μάχη 30 ανδρών στο επιβαρημένο από τη δυνατή βροχή χορτάρι, στην πραγματικότητα παράγει ένα προβλέψιμο αποτέλεσμα: ο χλοοτάπητας του γηπέδου είναι σε πολλά σημεία σε τραγική κατάσταση, κυρίως από το κέντρο μέχρι και τις δύο μεγάλες περιοχές.

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία από την αναμέτρηση ράγκμπι ανάμεσα στην Ιταλία και στη Νότια Αφρική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα