Αναγέννηση Καρδίτσας - Λαμία 0-0

Δημήτρης Τομαράς
Αναγέννηση Καρδίτσας - Λαμία 0-0

bet365

Την ευκαιρία για ένα δυνατό τεστ είχε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο εντός έδρας φιλικό της με Λαμία, που έληξε 0-0.
Ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 0-0 με τους προπονητές των δύο ομάδων να έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους. Ήταν ένα τέστ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος που ήταν αναγκαίο καθώς οι ομάδες έχουν περιέλθει σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με όλες αυτές τις αναβολές, με την αγωνιστική τους ταυτότητα να επηρεάζεται τα μέγιστα.
Οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν είδαν κάτι το σπουδαίο από πλευράς θεάματος (σ.σ. ο αγώνας είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά απο τις δύο εστίες και κανένα γκόλ), ωστόσο οι "κιτρινόμαυροι" του Γιάννη Μάγγου ανταποκρίθηκαν και πάλι έναντι του ενισχυμένου και ποιοτικού αντιπάλου και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα. Γενικά ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο ματς.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Πρίφτης, Καραγιάννης, Ζδράβος, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Ντάνκουα, Υφαντής, Τζέκος, Μπιτέλης και Μοσχάκης. Έπαιξαν ακόμη οι Αμπντελάλ, Μαϊκα, Καλλιβωκάς, Μυριώτης, Κουτσόπουλος, Βουκομάνοβιτς και Τζάνης.
ΛΑΜΙΑ: Τζενάμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Πεταβράκης, Αυγενικού, Ντουρμισάιρ, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Τσούκαλης, Βάντερσον και Ομο.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα