Προετοιμασία στα... κόκκινα από Μπέντο!

Δημήτρης Τομαράς
Προετοιμασία στα... κόκκινα από Μπέντο!

bet365

Ο Μπέντο ενημέρωσε τους παίκτες του πως πλέον οι προπονήσεις θα γίνονται σε συνθήκες αγώνων για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Έπεφταν κορμιά στον Ρέντη!

Προετοιμασία στα... κόκκινα για Ολυμπιακό ελλείψει άλλων χρονικών περιθωρίων και με δεδομένο πως δεν γίνεται το ματς με Πλατανιά. Ο Μπέντο μετέφερε προς τους παίκτες του ότι η ένταση πρέπει να ανέβει για τα καλά. Πως οι προπονήσεις πρέπει να είναι σε συνθήκες αγώνων μετά το... μπάχαλο με τον προγραμματισμό στο πρωτάθλημα.

Έτσι και έγινε το Σάββατο. Άπαντες ανέβασαν για τα καλά στροφές! Στον Ρέντη έπεφταν κορμιά, το πρόγραμμα ήταν... ενισχυμένο και μόνο το δίτερμα κράτησε 40 λεπτά! Η προπόνηση άρχισε λίγο πριν τις 10 το πρωί και τελείωσε στις 11.30. Ο Πάουλο Μπέντο είχε ανακατεμένους τους ποδοσφαιριστές του αλλά εξακολουθεί να υπάρχει η αίσθηση πως θα πάει με τις συνήθεις επιλογές κόντρα στην Γιουνγκ Μποις. Πως δεν θα δούμε κάτι συνταρακτικά διαφορετικό σε σχέση με το αναμενόμενο. Μέχρι τους Ελβετούς βέβαια έχει ακόμα το λιγότερο τρεις προπονήσεις, συν τις αναλύσεις με βίντεο συν το χαλάρωμα ανήμερα του αγώνα. Μέχρι τότε θα έχει πάρει και τις τελικές του αποφάσεις για την προσέγγιση του ματς και την 11άδα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα