Διλμπέρης: «Ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Διλμπέρης: «Ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Διλμπέρης, έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο νεαρός Κάκκο.

Αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ελληνα τεχνικό του Πανσερραϊκού ήταν η απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ όπως τόνισε ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με απίστευτη ποιότητα!

Πιο αναλυτικά ο Παναγιώτης Διλμπέρης είπε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο βγήκαμε κερδισμένοι με πολλαπλά οφέλη. Δεν θα σταθώ τόσο στο αγωνιστικό, καθώς νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση, που μας δίνει αισιοδοξία, κόντρα σε μία ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, που μάλλον θα ξεκινήσει και την Πέμπτη κόντρα στη Φιορεντίνα, αλλά στο γεγονός ότι ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για την προσέλευση του κόσμου. Ήρθε ο κόσμος μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είμαστε μία νεανική ομάδα, θα χρειαστούμε στήριξη και πιστεύω ότι σήμερα χτίσαμε φιλάθλους».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Το ποδόσφαιρο δεν αλλάζει με τις κατηγορίες ή τους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με απίστευτη ποιότητα. Την πρώτη του ευκαιρία την έκανε γκολ. Έγινε μία καταπληκτική σέντρα και ένα ωραίο τελείωμα από τον Πέλκα. Είναι η ποιότητα... Στην οργάνωση του παιχνιδιού, στην αμυντική λειτουργία, σε όλα τα άλλα νομίζω υπερτερούσαμε. Η ποιότητα στο τελείωμα νομίζω ότι ήταν κάτι που μας απασχόλησε από το ξεκίνημα. Σε αυτό το σημείο θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους των παικτών μου, αν σε κάποια σημεία έπαιξαν λίγο πιο επικίνδυνα, το έκαναν γιατί αυτός ήταν ένας τρόπος να αντιμετωπίσουν την ποιότητα του ΠΑΟΚ».

Για τους δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ: «Είναι δικά μας παιδιά, παιδιά που αγωνίζονται στον Πανσερραϊκό και τα δίνουν όλα, προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό».

Κάκκο: «Ενιωσα περίεργα»

Ο Γιώργος Κάκκο που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό αγωνίστηκε για πρώτη φορά κόντρα στον Δικέφαλο με φανέλα άλλης ομάδας.

«Ήταν κίνητρο για μένα να παίξω απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ήταν παράξενο συναίσθημα. Ήρθα στον Πανσερραϊκό για να πάρω χρόνο συμμετοχής. Είμαι πολύ χαρούμενος και για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα», τόνισε ο νεαρός επιθετικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα