«Πάμε για το καλύτερο στη Φλωρεντία»

Gazzetta team
«Πάμε για το καλύτερο στη Φλωρεντία»

bet365

Ο ΠΑΟΚ είδε το φιλικό με τον Πανσερραϊκό ως ένα καλό τεστ ενόψει Φιορεντίνα και όπως τόνισε ο Γιώργος Τζαβέλλας «μπορεί να μην είμαστε το φαβορί, αλλά πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου», όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού στις Σέρρες, κρατάει κάποια πράγματα και κυρίως τον αγωνιστικό ρυθμό πριν από το καθοριστικό ραντεβού με τους «βιόλα» το απόγευμα της Πέμπτης στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Πιο αναλυτικά στις δηλώσεις του ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέφερε:

Για το φιλικό παιχνίδι: «Είχαμε αντίπαλο μια καλή ομάδα, αλλά το σημαντικό είναι να ήμαστε έτοιμοι την Πεμπτη. Σήμερα πήραμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι. Είναι ωραίο ότι ήρθαμε και παίξαμε με μια ομαδα που αξίζει να παίζει στην πρώτη εθνική. Ωραίο γήποεδο, κόσμο κι εύχομαι να ανέβει. Θα προτιμούσα να έχουμε αγωνιστική για να πάρουμε μια νίκη και να αλλάξει και η ψυχολογία η δική μας, αλλά αυτή είναι η διαδικασία δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για την Εθνική και το γκολ που πέτυχε: «Σίγουρα όλοι είναι χαρούμενοι στην ομαδα, όταν σκοράρεις ένα τέτοιο γκολ. Το ποδόσφαιρο όμως αλλάζει γρήγορα, δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Αυτό το γκολ θα με ακολουθεί σε περίπτωση που περάσουμε για τη Ρωσία».

Για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό: «Σήμερα παίξαμε και με κάποια παιδιά που ανήκουν στον ΠΑΟΚ, τα πήγαν πολύ καλά. Χαιρόμαστε για την εξέλιξη αυτών των παιδιών και τους εύχομαι του χρόνου να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ».

Για τον αγώνα με την Φιορεντίνα: «Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα