Οι αισθητά ανεβασμένες μετοχές του Μάρτινς και η Πορτογαλία (vids)

Οι αισθητά ανεβασμένες μετοχές του Μάρτινς και η Πορτογαλία (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Οι αισθητά ανεβασμένες μετοχές του Μάρτινς και η Πορτογαλία (vids)

bet365

Ο Αντρέ Μάρτινς κέρδισε δικαιωματικά θέση βασικού στον Ολυμπιακού, ανέβασε για τα καλά τις ποδοσφαιρικές του μετοχές και έκανε ξανά τους...μεγάλους της Πορτογαλίας να τον προσέξουν.

Αποτελεί με διαφορά την κορυφαία φετινή προσθήκη του Ολυμπιακού και έναν παίκτη που όμοιός του δεν υπάρχει κανείς άλλος σε ρόστερ ομάδας Super League. Ο Μάρκο Σίλβα είδε πάνω του έναν παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά, ο πειραϊκός σύλλογος πάτησε σε αυτό το πλάνο μετά την αποχώρηση του Ίβηρα τεχνικού και δικαιώθηκε στο 100%. Στα 26 του χρόνια ο Αντρέ Μάρτινς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2019. Ερχόμενος ως ελεύθερος και όχι και κάποιο... τρελό ποσό έχει ήδη αποσβέσει τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για το χατήρι του και με το παραπάνω!

Ο διεθνής μέσος που έπαιξε με την Ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας κοστολογείται πλέον με πάνω από 2 εκατ. ευρώ και ενώ στην Ιβηρική ακόμα και μεγάλες ομάδες έχουν στρέψει τα... μάτια τους προς εκείνον. Ειδικά οι μεγάλοι της Πορτογαλίας. Ο Μάρτινς έχει φέτος 12 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ σε 800 λεπτά συμμετοχής. Έχει εξελιχθεί σε παίκτη - κλειδί για την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας στον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης με ειδικά προσόντα, καλά τρεξίματα, αντοχή και τρομερή τεχνική κατάρτιση αλλά και καλά πόδια με μπαλιές ακριβείας και καλά σουτ. Και όλα αυτά για έναν παίκτη που πέρυσι είχε μόνο 8 ματς και 319 αγωνιστικά λεπτά. Ακόμα και στην... γεμάτη χρονιά του το 2014 - 2015 με 27 παιχνίδια είχε μόνο 1 γκολ και 1 ασίστ. Εφόσον συνεχίσει έτσι ο Μάρτινς πάντως είναι δεδομένο πως θα προσελκύσει πολύ έντονο ενδιαφέρον ξανά από την πατρίδα του και όχι μόνο. Ο Ολυμπιακός πάντως βρήκε ξανά λίρα 100 από μεταγραφική του αναζήτηση. Συνεχίζοντας να βγάζει... λαβράκια όπως με Ομάρ Ελαμπντελαουί και τόσες άλλα περιπτώσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα