Πανιώνιος-Πανελευσινιακός 5-1

Gazzetta team
Πανιώνιος-Πανελευσινιακός 5-1

bet365

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 5-1 του Πανελευσινιακού στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Νέα Σμύρνη. Επαιξε και ο Ασίς.

Χωρίς πρωτάθλημα οι περισσότερες ομάδες έδωσαν φιλικούς αγώνες. Ετσι και ο Πανιώνιος ο οποίος φιλοξένησε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τον Πανελευσινιακού. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπορεί να έμεινε στο μηδέν στο πρώτο ημίχρονο όμως ο Ενγκόγκ μέσα σ' ένα τέταρτο στο δεύτερο μέρος έκανε χατ-τρικ.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου σκόραρε στο 53' (με κεφαλιά), στο 58' (με πλασέ) και στο 65' (πάλι με πλασέ) και στο 66' έγινε αλλαγή. Ενδιάμεσα είχε κερδίσει πέναλτι στο 61' το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φούντας.

Το πέμπτο γκολ για τον Πανιώνιο πέτυχε ο Βουκελάτος ενώ για την ομάδα της Ελευσίνας μείωσε στο 89' ο Δημόπουλος.

Για τον Πανιώνιο αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή Ασίς. Ο Ουρουανός ήταν βασική 11αδα κι αγωνίστηκε για 65 λεπτά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θεοδωρόπουλος (46’ Βοσνιάδης) , Τασουλής (66’ Πινιώτης), Μασούρας (46’ Φούντας), Οικονόμου (Αντωνιάδης), Ρισβάνης (46’ Σταυρόπουλος), Ενγκόγκ (66’ Κερασίδης), Ασίς (66’ Κρητικός), Βουκελάτος, Κόρμπος (46’ Σαββίδης), Μασούντ (46’ Καθάριος), Βλάχος (46’ Αργυρόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα