Επιστροφή με γκολ ο Μύγας

Gazzetta team
Επιστροφή με γκολ ο Μύγας

bet365

Με δύο γκολ συνδύασε την επιστροφή του ο Γιώργος Μύγας με τον νεαρό μπακ να είναι ο πρωταγωνιστής στη φιλική νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕ Καραϊσκάκης με 3-0.

Από την στιγμή που ούτε και αυτό το Σαββατοκύριακο είχαμε αγώνες πρωταθλήματος, ήταν λογικό οι ομάδες να έδιναν το ένα φιλικό μετά το άλλο. Σε ένα από τα σημερινά φιλικά ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε την ΑΕ Καραϊσκάκης, επικράτησε με 3-0 και την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Μύγας.

Αρχικά γιατί επέστρεψε έστω και σε φιλικό στην ενεργό δράση και εν συνεχεία γιατί είχε καλή απόδοση πετυχαίνοντας τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο Γιάννης Ματζουράκης συνολικά έδωσε ευκαιρία σε πολλούς παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και λογικά έμεινε ευχαριστημένος για την προσπάθεια.

Όσον αφορά τα γκολ το σκορ άνοιξε ο Ρόσα στο 18', σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο, παρότι τα... καναρίνια δημι9ούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο εύστοχοι και στο 48' έκαναν το 2-0 με κεφαλιά του Μύγα, ενώ ο ίδιος παίκτης με σουτ στο 57' διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (46’ Κριστιάνο), Μύγας (77’ Μαλής), Κούσας (58’ Χαντάκιας), Μάκος (77’ Μιχάι), Τσοκάνης (58’ Ρότσα), Καμαβουάκα (72’ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο (58’ Κουτρομάνος), Φερέιρα (58’ Βασιλούδης), Κλέσιο (58’ Λεντέσμα), Ουάρντα (72’ Τομανέ), Ρόσα (72’ Μανωλάκης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα