«Τριάρα» του Άρη επί της Βέροιας

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Τριάρα» του Άρη επί της Βέροιας

bet365

Ο Άρης επικράτησε της Βέροιας με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κεκλεισμένων των θυρών. Ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν αγωνίστηκε αλλά βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε το παιχνίδι.

Οι «κίτρινοι» παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα σε σύγκριση με αυτή που είχαν στους μόλις δύο επίσημους αγώνες για τη Football League. Προηγήθηκαν στο σκορ στο 40ο λεπτό του αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μιλούνοβιτς από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Στο 78ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ανδρέα Τάτο. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποδεσμεύτηκε έπειτα από προσωπική ενέργεια και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με δυνατό σουτ ο Παυλίδης με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής.

Συνολικά στο παιχνίδι, οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του και θα μπορούσαν αν είχαν σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησαν με τους Νέτο (29’), Ιλιτς (10, 31’), Τάτου (63’). Από της άλλη πλευρά, η Βέροια παρουσίασε προβληματική εικόνα και με εξαίρεση τις δύο φάσεις που δημιούργησε με τους Άρτσε στο 14ο λεπτό και τον Παντελή Καπετάνο στο 26ο, δεν κατάφερε να βρει ρυθμό.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ(Αναστόπουλος): Διούδης (87’ Μάντζαρης), Τζανακάκης, Ιντζίδης (84΄Χαριτωνίδης), Ραούλ Μπράβο (55΄Τσουμάνης), Καράμπελας, Αντρέου (55΄Ρόβας), Νέτο (55΄Μπαργκάν), Παυλίδης, Τάτος (80΄Ντόγος), Ίλιτς (55΄Καπνίδης), Μιλούνοβιτς (63΄Βουτσιάς).

ΒΕΡΟΙΑ(Γράφας): Λόπεθ (46΄Καντιμοίρης), Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί (62΄Μαραγκός), Σισσόκο, Μπαλάφας (62΄Κωνσταντινίδης), Άρτσε (70′ Παπαστεριανός), Μελικιώτης, Χαροντάκης (46΄Σαπρόνγκ), Σισίνιο (62΄Μελίσσης), Καπετάνος (46΄Βίτι).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα