Στην Αθήνα η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο!

ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Στην Αθήνα η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Την στιγμή που οι ετοιμασίες για τα εγκαίνια της Ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Ελλάδα συνεχίζονται, η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε τον Ζουέλα πως θα είναι παρούσα!

Στην Αθήνα η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε τον διευθυντή της σχολής και καλό της φίλο Φρανσίσκο Ζουέλα, καθώς επίσης και την εταιρία του Stars of the Future πως θα δώσει το παρών στα εγκαίνια. Η οικογένεια του Πορτογάλου σούπερ σταρ, που βρίσκεται πάντα κοντά στη Σπόρτινγκ, ενημέρωσε πως θα έρθει στην χώρα μας για πέντε μέρες, έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία όχι μόνο να βρεθεί στα εγκαίνια, αλλά να γνωρίσει από κοντά και την Αθήνα.
 
Τα μέλη της οικογένειας Ρονάλντο, θα φτάσουν στην Αθήνα την 1η Δεκεμβρίου και θα αναχωρήσουν για την Πορτογαλία στις 5 του ίδιου μήνα. Τόσο ο Φρανσίσκο Ζουέλα όσο και οι άνθρωποι του Anima Club, θα οργανώσουν ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για τους συγγενείς του Ρονάλντο, νώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η ξενάγησή τους στην Ακρόπολη. Έτσι μετά την έλευση του προέδρου της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, για τα εγκαίνια της Ακαδημίας, το παρών θα δώσει και η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, τα μέλη της οποίας θα μιλήσουν στα εκδήλωση, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν και με τους παρευρισκόμενους. Θυμίζουμε πως τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 4 Δεκεμβρίου, στον πολυχώρο αναψυχής Anima Club, στις 19:00.

Best of internet