Η λατρεία για Τσόρι και μικρούς στον Ρέντη (pics)

Η λατρεία για Τσόρι και μικρούς στον Ρέντη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η λατρεία για Τσόρι και μικρούς στον Ρέντη (pics)

bet365

Παιδιά της σχολής Λαμίας βρέθηκαν στον Ρέντη και αποθέωσαν κυρίως τον Τσόρι αλλά και τους μικρούς Ρέτσο, Μανθάτη και Ανδρούτσο.
Τα παιδιά της σχολής του Ολυμπιακού στην Λαμία συνάντησαν τους Ντομίνγκες, Ρέτσο, Μανθάτη, Ανδρούτσο και ενώ έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία. Επικεφαλής της σχολής είναι ο κ. Σερπάνος.
Ο Τσόρι υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και χειροκροτήθηκε από τα παιδιά ενώ ξεχωριστό χειροκρότημα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές απέσπασαν τρια παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία και αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Γιώργος Μανθάτης και ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι... είδωλα γι' αυτά τα παιδιά αφού βλέπουν στα πρόσωπά τους πως μέσα από τις σχολές και την Ακαδημία του Ολυμπιακού με ... σκληρή δουλειά μπορούν να φτάσουν έως την μεγάλη ομάδα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα