Όταν οι Κιν και Βιεϊρά αρπάχτηκαν στον... περίφημο καυγά των αποδυτηρίων! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Όταν οι Κιν και Βιεϊρά αρπάχτηκαν στον... περίφημο καυγά των αποδυτηρίων! (vid)

bet365

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, το gazzetta.gr θυμάται το παιχνίδι του 2005 στο Χάιμπουρι και τον... ασυγκράτητο Ρόι Κιν που τα έβαλε με τον Βϊειρά!

«Μόλις λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ήμουν απόλυτα ήρεμος, ωστόσο, όταν κατάλαβα τι είχε γίνει, τότε τα... έχασα και σκέφτηκα μονάχα “θέλουν μάχη, θα την έχουν...”».

Κάπως έτσι περιγράφει ο Ρόι Κιν το περίφημο περιστατικό με τον καυγά στον διάδρομο των αποδυτηρίων, πριν από ένα παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Γιουνάιτεντ στο Χάιμπουρι, πίσω στο 2005.

«Ο Βιεϊρά είχε στιγμή έντασης με τον Γκάρι Νέβιλ στην προθέρμανση και μάλιστα, ο Πατρίκ είχε φτάσει μέχρι τ' αποδυτήριά μας για να ψάξει τον Γκάρι. Όταν επέστρεψα, έβλεπα αναταραχή και κουβέντες ανάμεσα στον Γκάρι, τον Σερ Άλεξ και κάποιους παίκτες» ανέφερε ο Γκιγκς στην «Telegraph», με τον Κιν να σχολιάζει στην αυτοβιογραφία του:

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αρσεναλ.

«Όταν κατάλαβα ότι είχαν προσπαθήσει να κάνουν bullying στον Γκάρι, σκέφτηκα απλά ότι εφόσον θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν...».

Θυμηθείτε τις στιγμές έντασης σ' εκείνο το ματς στο Χάιμπουρι:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα