Το... άβατο και η πονηριά του Μουρίνιο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Το... άβατο και η πονηριά του Μουρίνιο

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ξύπνησε με όρεξη, περιμένει τα μεγάλα ντέρμπι της Ευρώπης και έχει ήδη προετοιμαστεί για το στοιχηματικό ενδιαφέρον της ημέρας!

Καλημέρα σύντροφοι!

Τι ωραία μέρα, έτσι; Τι ωραίο κρύο! Κι αν το μωράκι (οποιαδήποτε ομοιότητα με περιστατικά του παρόντος είναι καθαρά τυχαία) σας ζητήσει εκδρομή και σας πει ότι δεν παίζει η αγαπημένη σας ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, βρείτε τρόπο να της ξεκαθαρίσετε πως σήμερα... ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Από νωρίς στην... τρέλα των ευρωπαϊκών ντέρμπι και στο «Ολντ Τράφορντ» έχουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Άρσεναλ. Όσο κι αν αυτή τη στιγμή οι «κανονιέρηδες» μοιάζουν αγωνιστικά αρκετά πιο έτοιμοι και ώριμοι για το παιχνίδι, κάτι μου λέει ότι δεν έχει έρθει η ώρα να σπάσει αυτή η παράδοση του Μουρίνιο απέναντι στον μεγάλο του αντίζηλο. Η κόντρα τους είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες στο αγγλικό ποδόσφαιρο, τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ντέρμπι των δύο ομάδων έχουν... καταιγισμό γκολ από το πρώτο ημίχρονο και το over 1,5 στο πρώτο 45λεπτο πληρώνει 2,75! Αν η Γιουνάιτεντ πάρει φόρα λόγω και της έδρας και πετύχει πρώτη γκολ πριν την ανάπαυλα, παρά και την απουσία του Ζλάταν, η απόδοση βρίσκεται στο 1,85. Σε έναν συνδυασμό νίκης του αγαπημένου μου, Ζοσέ, με Over 2,5 τέρματα στο ματς, η επιλογή πληρώνεται στο 3,80!

Στο Ντόρτμουντ, τόσο εύκολο πέρασμα της Μπάγερν Μονάχου όπως αυτό που έκανε τον Αύγουστο στο Σούπερ Καπ, ίσως δεν... προβλέπεται αυτή τη φορά. Οι Βαυαροί έχουν την πίεση μετά και το τρομερό διπλό της Λειψίας στο Λεβερκούζεν. Με τον Ριμπερί, αλλά δίχως τους Ρόμπεν και Ρόις, οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι της Bundesliga θα προσέξουν πολύ για το αποτέλεσμα που θέλουν, καθώς και οι Βεστφαλοί ξέρουν πως αν πάρουν το απόλυτο των βαθμών, παραμένουν στην κούρσα του τίτλου. Πέντε Under στα τελευταία έξι Klassiker, στο 1,75 να μείνει το ματς στο Under 2,5 γκολ.

Και επειδή φίλοι μου, είμαστε... αλλού και δεν μπαίνουμε σε καλούπια, μήτε βάζουμε όρια, φεύγουμε από την Ευρώπη γιατί έχει αλλού ντέρμπι! Στο Μπουένος Άιρες, η Ιντεπεντιέντε αντιμετωπίζει τη Σαν Λορέντζο, με την τελευταία να έχει παίξει ξημερώματα Παρασκευής Κύπελλο, την επόμενη εβδομάδα να έχει ματς για το Σουνταμερικάνα και κάπως έτσι, ο άσος της Ιντεπεντιέντε στο 1,83, απέναντι σε έναν αντίπαλο με κόπωση, είναι μια επιλογή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα