Εμπειρογνώμονας και μηχανικός στο σπίτι Μπίκα για νέο έλεγχο

Δημήτρης Τομαράς
Εμπειρογνώμονας και μηχανικός στο σπίτι Μπίκα για νέο έλεγχο

bet365

Ένας εμπειρογνώμονας και ένας μηχανικός βρέθηκαν στο καμμένο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και την Παρασκευή για νέο έλεγχο. Η αποτίμηση και το παράπονο του παλαίμαχου ρέφερι.

Ο εν λόγω εμπειρογνώμονας και ο μηχανικός επρόκειτο αρχικά να πάνε την Πέμπτη στην καμμένη οικία Μπίκα αλλά τελικώς πήγαν την Παρασκευή. Έκαναν τον σχετικό έλεγχο και κατέγραψαν τα πάντα.

Τις ζημιές στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και τις φθορές στα άλλα έξι σπίτια. Όπως ενημερώθηκε ο κ. Μπίκας σε 15 ημέρες θα έχει την πλήρη αποτίμηση των ζημιών και προφανώς το κόστος.
Και οι δύο δεν μπορούσαν να πιστέψουν το μέγεθος της ζημιάς που θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο μεγάλη, εάν δεν είχε περάσει ένας γείτονας από το δασάκι που είναι δίπλα για να δει την φωτιά σε εξέλιξη και να φωνάξει την πυροσβεστική. Εκείνη την ημέρα μάλιστα φυσούσε πολύ.
ΜΠΙΚΑΣ: «ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΝ...»
Ο Γιώργος Μπίκας προφανώς και παραμένει σε δύσκολη κατάσταση ενώ μιλώντας σε δικούς του ανθρώπους εξέφρασε και το παράπονό του για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που είχαν υποσχεθεί βοήθεια. «Δυστυχώς με ξέχασαν. Όταν με είχαν ανάγκη με έπαιρναν διαρκώς τηλέφωνο. Δεν πειράζει. Να είναι όλοι καλά...», έλεγε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα