Χωρίς τρεις στο φιλικό με Πανσερραϊκό

Gazzetta team
Χωρίς τρεις στο φιλικό με Πανσερραϊκό

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (19/11) τον Πανσερραϊκό σε φιλικό παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσουν οι Γλύκος, Λέοβατς και Αθανασιάδης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ στο φιλικό, που θα έχει χαρακτήρα προπονητικού τεστ εν όψει Europa League, «δε θα συμμετάσχει για λόγους αποφόρτισης ο Παναγιώτης Γλύκος , ο Μάριν Λέοβατς που επέστρεψε από την Εθνική Κροατίας μ’ ένα χτύπημα στην ποδοκνημική κι ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι ο Στέφανος Αθανασιάδης , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στα μαλακά μόρια του δεξιού γόνατου και θα υποβληθεί σε ειδική θεραπεία μ’ ενέσεις ενζύμων που θα τον αφήσουν εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δύο μέρες».

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποιος στην προπόνηση της Παρασκευής δούλεψε στο επιθετικό κομμάτι και στα τελειώματα των φάσεων μέσα από μια σειρά ασκήσεων συνολικής επιθετικής λειτουργίας.

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας θα συγκεντρωθούν το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα κι από εκεί θ’ αναχωρήσουν για την πόλη των Σερρών.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα κυπέλλου με τη Λάρισα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα