Κλαδί ελιάς σε Βενγκέρ ο Μουρίνιο

Κλαδί ελιάς σε Βενγκέρ ο Μουρίνιο

Κλαδί ελιάς σε Βενγκέρ ο Μουρίνιο

Συγκρούσεις... τέλος! Βενγκέρ και Μουρίνιο έριξαν τους τόνους, ωστόσο ο Πορτογάλος θύμισε σε όλους πως ο τελευταίος του τίτλος ήρθε πριν 18 μήνες και όχι πριν 18 χρόνια!

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως στο σαββατιάτικο ντέρμπι θα σεβαστεί το πρωτόκολλο ρίχνοντας έτσι τους τόνους. Σκυτάλη πήρε ο Ζοσέ Μουρίνιο δίνοντας... κλαδί ελιάς στον Αλσατό, αν και δεν «ξέχασε» να πετάξει κάποιες φαρμακερές ατάκες.

«Το ρεκόρ απέναντι σε κάποιον προπονητή δεν είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι τα αποτελέσματα. Η αυριανή αναμέτρηση αφορά το βιογραφικό των προπονητών που έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στην Premier League.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν είναι εδώ πια και αύριο τίθενται αντιμέτωποι δύο προπονητές, που έχουν μαζί, έξι ή επτά πρωταθλήματα. Δεν είμαι σίγουρος. Έχω τρία νομίζω και ο κ. Βενγκέρ έχει τρία.

Θεωρώ, όμως, ότι ο κ. Βενγκέρ έχει το σεβασμό όλων σας, εγώ δεν νομίζω ότι τον έχω. Ο τελευταίος μου τίτλος ήταν πριν από 18 μήνες, όχι πριν 18 χρόνια και δεν με σέβεστε το ίδιο. Απλά ακολουθώ τον δρόμο μου, γιατί θέλω να κερδίσω το ένατο πρωτάθλημά μου και την τέταρτη Premier League».

Best of internet