O Vistubu ξεκίνησε νωρίς

Gazzetta team
O Vistubu ξεκίνησε νωρίς

bet365

Όταν ο Ζοέλ Vistubu πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, οι μπάλες φτιάχνονταν ακόμα με δέρμα από προβατίνα και δένονταν με κορδόνια.

Όταν ο Ζοέλ Vistubu άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια ήταν ακόμα γαλότσες.

Όταν ο Ζοέλ Vistubu κλώτσησε για πρώτη φορά μπάλα ο Φειδίας δεν είχε ακόμα χτίσει τους αστραγάλους του χρυσελεφάντινου αγάλματος της Αθηνάς.

Όλα τα παραπάνω είναι κάποια ασφαλώς κακοπροαίρετα σχόλια που έχουν γίνει για τον πολυσύνθετο αμυντικό της Vista United, από εξίσου κακοπροαίρετα άτομα. Από καθαρή ζήλια.

Γιατί ναι, ο Ζοέλ Vistubu ίσως να μεγαλοδείχνει ελαφρώς, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. O 23χρονος Γαλλοαφρικανός, που ίσως είναι και 32χρονος, δεν θα τα χαλάσουμε τώρα για ένα 2 μπροστά, ένα 3 πίσω ή το αντίθετο, έχει φάει την ζωή και τα γήπεδα με το κουτάλι και συνεχίζει να το κάνει, για την αγάπη του ποδοσφαίρου.

Όχι όπως λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι επειδή έχει αρχίσει το μυαλό να τα χάνει και δεν ξέρει τι άλλο να κάνει. Σε λίγο θα μας πουν δηλαδή, ότι ο Ζοέλ είναι 60 χρονών. Που δεν είναι. Αυτό είναι ξεκάθαρο και θα πρέπει να τονιστεί.

Η μαγκούρα είναι καθαρά διακοσμητική. Είναι άποψη ρε παιδί μου. Στην τελική και ο Snoop Dogg έχει μαγκούρα, αυτό δεν τον κάνει συνταξιούχο. Θα πει κάποιος «ναι αλλά ο Snoop Dogg δεν παίζει αριστερό μπακ». Που από μόνη της δεν είναι κακή σκέψη, αλλά ας μην το πιάσουμε αυτό τώρα.

Σημασία έχει πως ο Ζοέλ o Vistubu είναι ένα κόσμημα για το ποδόσφαιρο. Όπως άλλωστε είναι κοσμήματα της ζωής του και τα 2 παιδιά και τα 3 εγγόνια του.

Ξεκίνησε νωρίς εντάξει;

 

Τελευταία Νέα