Στην προπόνηση ο Τζιμπούρ, περιμένει τον Καρυπίδη

Στην προπόνηση ο Τζιμπούρ, περιμένει τον Καρυπίδη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στην προπόνηση ο Τζιμπούρ, περιμένει τον Καρυπίδη

bet365

Στην παρούσα φάση, κανείς μπορεί να προβλέψει εκ του ασφαλούς το μέλλον της σχέσης του Άρη με τον Ράφικ Τζιμπούρ. Θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της συνάντησης που θα έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη, με την επιστροφή του τελευταίου στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα (18/11) ο Αλγερινός επιθετικός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα λόγω της κάκωσης που έχει στο γόνατο από τον (προ 12 ημερών) αγώνα με τον Αιγινιακό. Είναι προφανές ότι η σχέση του με τον Άρη διέρχεται ισχυρή κρίση και ακόμη πιο ξεκάθαρο ότι αυτό το… ιδιότυπο καθεστώς που κυριαρχεί στην περίπτωσή του, δεν θα αλλάξει πριν τη συνάντησή του με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Εντός των προσεχών ημερών, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στις προτεραιότητές του εντάσσεται η συνάντηση με τον Τζιμπούρ.

Από χθες (17/11) ο Αλγερινός Τύπος σημειώνει το ενδεχόμενο πρόωρης λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, στην πραγματικότητα όμως επικαλείται πηγές από τον ελληνικό Τύπο. Δηλαδή, δεν παραθέτει δικές του πληροφορίες. Είναι σαφές ότι υπάρχουν σύννεφα σε αυτή τη συνεργασία και στα βασικά ερωτήματα δεν εντάσσονται μόνο οι υποψίες για τις προθέσεις του παίκτη, αλλά και η αμφιβολία για τις αντίστοιχες του Άρη.

Βέβαια, η τακτική που ακολούθησαν οι «κίτρινοι» τόσο επί της περίπτωσης του Τζιμπούρ όσο και της αντίστοιχης του Μπουγκερά, ως ένα βαθμό, έδειξε ότι δεν ήθελαν να φτάσουν στο σημείο του διαζυγίου. Υπό την έννοια ότι χορήγησαν πολύ χρόνο στους δύο Αλγερινούς και χρησιμοποίησαν τη διακοπή του Πρωταθλήματος εκτιμώντας ότι ο επιπλέον χρόνος θα… γιατρέψει τις πληγές που άνοιξαν από τον αγώνα με τον Αιγινιακό.

Στην υπόθεση του Μπουγκερά, είναι ξεκάθαρο ότι ο ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει, οριστικά και αμετάκλητα, να μην επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη. Κι αυτό το κεφάλαιο θα κλείσει άμεσα με... προδιαγεγραμμένο τέλος. Στην αντίστοιχη του Τζιμπούρ, άπαντες αντιλαμβάνονται ότι στο μυαλό του παίκτη επίσης υπάρχει αυτή η σκέψη αποχώρησης, αλλά το ότι δεν έφτασε στο σημείο να «τεντώσει» το σχοινί οδηγεί στο (μη ασφαλές) συμπέρασμα της αναστροφής του κλίματος. Ουσιαστικό συμπέρασμα θα βγει βέβαια στη συνάντηση που θα έχει με τον άνθρωπο που τον «έφερε» στο Κλεάνθης Βικελίδης, τον Θόδωρο Καρυπίδη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα