Από τη Νέα Σμύρνη στη Φλωρεντία…

Από τη Νέα Σμύρνη στη Φλωρεντία…

Από τη Νέα Σμύρνη στη Φλωρεντία…

bet365

… δε το λες και ότι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος» θα πάει να παίξει την τελευταία του ζαριά στο «Αρτέμιο Φράνκι» χωρίς ρυθμό και αγώνα επί τρεις εβδομάδες.

Η οριστικοποίηση της αναβολής της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ να αφήσει στην άκρη το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ και να στρέψει όλη την προσοχή του στην καθοριστική, για την παρουσία του στο Γιουρόπα Λιγκ, αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης (24/10), στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Με τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο να οδηγούν σε νέα παρέκκλιση στο φετινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά μέσα από τα τελευταία δελτία Τύπου των προπονήσεων της ομάδας, ο Σέρβος τεχνικός υποχρεώθηκε σε αλλαγή των σχεδιασμών του, με το κρισιμότατο παιχνίδι στη Φλωρεντία να έρχεται πρόωρα σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ

Ο Φακούντο Περέιρα στην πρόσφατη Media Day υποστήριξε πως δε θα είναι καθόλου καλό για την ομάδα να πάει στη Φλωρεντία για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα χωρίς να έχει παίξει επίσημο παιχνίδι για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Κάτι παραπάνω θα ξέρει ή θα βλέπει ο Αργεντινός επιθετικός, που ασφαλώς θεωρεί πολύ σημαντικό το ρυθμό για μια ομάδα.

Και στην προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΟΚ δε θα έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό. Από τις 6 Νοεμβρίου και το τελευταίο του παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα έχουν μεσολαβήσει 18 ημέρες χωρίς οι παίκτες, πλην ενός φιλικού διπλού με τον Αγροτικό Αστέρα στην Τούμπα ίσως ακόμη ενός μέσα στο Σαββατοκύριακο, να έχουν παίξει επίσημο ματς.

Κι αυτή η παράμετρος πριν από για ένα ματς με χαρακτηριστικά «τελικού», όταν χρειάζεται απαραιτήτως βαθμούς ή βαθμό (υπό προϋποθέσεις) για να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης μέχρι την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, δεν είναι και η καλύτερη για τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος προχώρησε σε διαφοροποίηση του προγράμματος της προετοιμασίας για το ραντεβού με την πρωτοπόρο του ομίλου του στο Γιουρόπα Λιγκ,

Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη ότι ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο «Αρτέμιο Φράνκι» ουσιαστικά εκτός αγωνιστικού ρυθμού, με μοναδικό θετικό στην όλη υπόθεση, ότι δε θα έχει απουσίες και προβλήματα λόγω τραυματισμών, με όλους τους παίκτες να υπολογίζονται κανονικά, πλην του τιμωρημένου Στέφανου Αθανασιάδη.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα