Μπέντο: «Σοβαρά τώρα, γιατί δεν παίζουμε;»

Μπέντο: «Σοβαρά τώρα, γιατί δεν παίζουμε;»

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο: «Σοβαρά τώρα, γιατί δεν παίζουμε;»

bet365

Πολύ προβληματισμένος ο Πάουλο Μπέντο μετά την οριστική ματαίωση της προσεχούς αγωνιστικής που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός πάει δίχως επίσημο ματς για διάστημα 18 ημερών με Γιούνγκ Μποις.
«Σοβαρά τώρα γιατί δεν παίζουμε; Ποιόν βοηθάει η διακοπή παραμονές αγώνων Ευρώπης;», έλεγε προς τους συνεργάτες του ο Μπέντο. Ο Ίβηρας ήταν σαφώς προβληματισμένος και δυσαρεστημένος για την μη τέλεση της αγωνιστικής.
Πλέον όλη η προσοχή στρέφεται στην Γιουνγκ Μποις. Λογικά φιλικό δεν θα γίνει το ΣΚ. Ίσως ένα οικογενειακό δίτερμα με Κ-20. Όσο για τις επιλογές της 11άδας με τους Ελβετούς, όπως έχουμε αναφέρει ξανά λογικά ο Πάουλο Μπέντο θα πάει με τους συνήθεις... υπόπτους και δίχως συνταρακτικές αλλαγές ή... ανατροπές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα