Μποτία: «Σημαντικό βραβείο, ανήκει σε όλη την ομάδα»

Μποτία: «Σημαντικό βραβείο, ανήκει σε όλη την ομάδα»

Δημήτρης Τομαράς
Μποτία: «Σημαντικό βραβείο, ανήκει σε όλη την ομάδα»

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία βραβεύτηκε ως MVP της 10ης αγωνιστικής και έκανε τις τοποθετήσεις του για την σημαντική - όπως την χαρακτήρισε - στιγμή αυτή.
Αναφορικά με την βράβευσή του, ο Μποτία τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό το βραβείο. Είναι, όμως, αποτέλεσμα της δουλειάς όλης της ομάδας. Ανήκει σε όλη την ομάδα. Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς και πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Θέλω να συνεχίσω τη χρονιά και να την ολοκληρώσω με τον καλύτερο τρόπο και με αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να δουλέψουμε καλά και σωστά μέχρι το τέλος».
-Το γκολ με τον Παναθηναϊκό είναι το σημαντικότερο που έχεις πετύχει στην καριέρα σου;
«Ναι, είναι ένα από τα σημαντικά, γιατί δεν έχω πετύχει και πάρα πολλά. Είναι σε ένα ντέρμπι, σε ένα σημαντικό αντίπαλό μας, τον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα και την ομάδα μας. Ναι, θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου».
-«Μισό» γκολ, όμως, ήταν και αυτό που γλίτωσες για τον Ολυμπιακό στη φάση με τον Λέτο, συμφωνείς;
«Είναι αμυντικές ενέργειες. Συμβαίνουν στα παιχνίδια. Πραγματικά σωθήκαμε από ένα βέβαιο γκολ. Το επόμενο λεπτό ήρθε το δικό μας γκολ. Είχαμε ωραίες στιγμές και σημαντικές για την ομάδα μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».
-Πόσο σε προβληματίζουν οι εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή δε γνωρίζατε αν θα παίξετε το Σαββατοκύριακο; Και πόσο δύσκολη είναι η προετοιμασία σας για τις πολλές υποχρεώσεις σας;
«Πραγματικά είναι δύσκολο για εμάς να προετοιμαστούμε. Γι’ αυτό δουλεύουμε σα να πρόκειται να παίξουμε το Σάββατο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μέχρι και τη διακοπή των Χριστουγέννων. Προσπαθούμε να δουλεύουμε σα να πρόκειται να γίνουν οι αγώνες».
Από την πλευρά του, ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βραβεύω ένα εξαίρετο παιδί, ένα καταπληκτικό ποδοσφαιριστή και επαγγελματία με τεράστιο ήθος.
Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, αν θέλετε σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων, απέδειξε πως άξιζε όχι μόνο αυτό το κύπελλο, αλλά και πολλά άλλα. Γιατί το λέω αυτό;
Διότι σε ένα λεπτό έκρινε τον αγώνα. Γλίτωσε τον Ολυμπιακό από σίγουρο γκολ σε μία φάση όπου πήρε με καταπληκτικό τρόπο τη μπάλα από τον Λέτο. Και εν συνεχεία σε ένα λεπτό πέτυχε το γκολ. Καταλαβαίνετε τι έγινε. Ξεσήκωσε τον Ολυμπιακό, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του. Και για αυτό είχαμε στο πρώτο ημίχρονο αυτό το 3-0, το ανεπανάληπτο.
Λοιπόν, τον συγχαίρω, του εύχομαι πάντοτε τα ίδια. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης ο Μποτία. Και το σπουδαιότερο, είναι ένα εξαίρετο παιδί. Δηλαδή παίκτες με τέτοιο ήθος και αξία θα ήθελαν να έχουν όλες οι ομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα