Μπήκε στα νέα γραφεία η Κέρκυρα (pics)

Νίκος Μαρούδας
Μπήκε στα νέα γραφεία η Κέρκυρα (pics)

bet365

Στα νέα γραφεία της βρίσκεται από την Δευτέρα η Κέρκυρα, με την μετακόμιση να συνεχίζεται...

Η πρώτη φάση της μετακόμισης της ΠΑΕ Κέρκυρας στα νέα γραφεία ολοκληρώθηκε, με την ομάδα να μετακομίζει την Δευτέρα στα νέα της γραφεία λίγο έξω από την πόλη. Συγκεκριμένα. Τα νέα γραφεία στεγάζονται στο αρχοντικό Χαροκόπου (πρώην Αστυνομικό Μέγαρο) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Για την ώρα χρησιμοποιούνται τρεις χώροι. Το ένα έχει διαμορφωθεί σε αίθουσα σύσκεψης, ενώ στα άλλα δύο βρίσκονται η γραμματεία, το τμήμα marketing, το λογιστήριο, ο γενικός αρχηγός και το γραφείο Τύπου. Στο αρχοντικό, αναμένεται να τοποθετηθούν και οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομών, αλλά και το γραφείο του προπονητή που δεν αποκλείεται να στεγάζεται στον πρώτο όροφο. Ακόμα, υπάρχουν σκέψεις και για μίνι bar, ενώ παραμένουν οι σκέψεις για δημιουργία μπουτίκ.

Βέβαια, υπάρχει και χολ, το οποίο ήδη έχει διαμορφωθεί σε αίθουσα αναμονής με λάβαρα, αναμνηστικά και Κύπελλα της ομάδας.

Το gazzetta.gr, σας είχε ενημερώσει από τις 7 Ιουνίου πως η ΠΑΕ Κέρκυρα θα μετακομίσει σε νέα γραφεία στο αρχοντικό Χαροκόπου...

Δείτε τις φωτογραφίες από τον φακό του Corfusports.gr:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα