Ικανοποίηση για τη Νέα Μεσημβρία

Ικανοποίηση για τη Νέα Μεσημβρία

Ικανοποίηση για τη Νέα Μεσημβρία

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης το αποφάσισε και ο ΠΑΟΚ αποκτά σιγά σιγά ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Νέας Μεσημβρίας, εκεί όπου βρέθηκαν σήμερα τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσάροβα και ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου και ξεναγήθηκαν στους νέους χώρους, που έχουν δημιουργηθεί μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει στο αθλητικό κέντρο αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Ο Γιάννης Δημογιάννης ανέλαβε να ξεναγήσει τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις, που σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας είναι αντάξιοι, πλέον, μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και διαθέτουν μηχανήματα τα οποία ακόμη και μεγάλα κλαμπ δεν έχουν αυτή την στιγμή στη διάθεσή τους.

Μάλιστα, είναι σε εξέλιξη η επανασπορά στο ένα από τα τρία μεγάλα γήπεδα, με νέο χλοοτάπητα που θα αντέχει περισσότερο τους χειμερινούς μήνες, ενώ σύντομα θα προχωρήσει και η β’ φάση των έργων με τη δημιουργία επιπλέον χώρων παραμονής των ποδοσφαιριστών στο αθλητικό κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα