Επιμένουν για ΠΑΟΚ και Στάνκου

Επιμένουν για ΠΑΟΚ και Στάνκου

Επιμένουν για ΠΑΟΚ και Στάνκου

bet365

Νέα δημοσιεύματα στη Ρουμανία κάνουν λόγο για έντονο φλερτ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον διεθνή επιθετικό της Γκεντσλερμπιρλιγκί, Μπόγκνταν Στάνκου.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα fanatik.ro αναφέρει σε βραδινό ρεπορτάζ της, ότι ο Ρουμάνος διεθνής, Μπόγκνταν Στάνκου, που σήμερα αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Γκεντσλερμπιρλιγκί, θα μπορούσε να αλλάξει πρωτάθλημα, αλλά χωρίς να φύγει από τα Βαλκάνια.

«Συγκεκριμένα, ο σύλλογος που ενδιαφέρεται είναι ο ΠΑΟΚ στον οποίο το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή ο πρώην αμυντικός της Στεάουα, Φερνάντο Βαρέλα και όπου έπαιξαν δύο ρουμάνοι διεθνείς, ο Κοστίν Λάζαρ και ο Ράζβαν Ρατ», γράφουν χαρακτηριστικά.

Ο Μπόγκνταν Στάνκου μετράει δύο γκολ σε εννέα εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και βρίσκεται στην Τουρκία από το καλοκαίρι του 2010, όταν πήρε μεταγραφή από την Στεάουα Βουκουρεστίου στην Γαλατασαράι. Εκεί, έμεινε μόνο μία σεζόν, μετά ακολούθησε η Ορντουσπόρ και τα τέσσερα τελευταία χρόνια παίζει στη Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα