ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εκβιασμοί, βόμβες, εμπρησμοί. Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε»;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εκβιασμοί, βόμβες, εμπρησμοί. Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε»;

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εκβιασμοί, βόμβες, εμπρησμοί. Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε»;

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητά από την δικαιοσύνη και την πολιτεία να οδηγήσει στην οριστική κάθαρση το ελληνικό ποδόσφαιρο και να οδηγηθούν σε δίκες όλοι οι εμπλεκόμενοι για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια!

Μετά την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παίρνει θέση για τα γεγονότα και ζητά άμεση κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Το «τριφύλλι» με ανακοίνωση του αναφέρεται στο σκηνικό μαφίας που επικρατεί και βλέπει το τέλος να έρχεται, αν δεν επιληφθεί η δικαιοσύνη!

Αναλυτικά:

«Μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του κ. Μπίκα που η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε και τις απειλές κατά της οικογένειας Τσαχειλίδη, ένα ακόμα περιστατικό βίας, που δεν αφορά στον ελλαδικό χώρο όμως αφορά στον σημερινό διαχειριστή του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, επιβαρύνει περαιτέρω το κλίμα.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σύλλογο στην Ελλάδα από το καθεστώς ανομίας, έχει υποστεί αθλητική και οικονομική ζημία λόγω της ανυποχώρητης στάσης του, έχει αποκαλύψει με κόστος για την ομάδα αλλά και του προέδρου της προσωπικά τη δράση μιας εγκληματικής συμμορίας που λυμαίνεται το άθλημα και έχει ενθαρρύνει έμπρακτα την εμπλοκή FIFA και UEFA μήπως και σταματήσει ο κατήφορος, οφείλει να επισημάνει τα εξής:

Εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια εκκρεμούν υποθέσεις ποδοσφαιρικής διαφθοράς σε διάφορα εισαγγελικά και ανακριτικά γραφεία με πληθώρα στοιχείων και περιστατικών που δείχνουν ότι είναι υπαρκτή η δράση εγκληματικών συμμοριών στο χώρο. Όμως, με τρόπο ακατανόητο τα στοιχεία αυτά δεν αξιοποιούνται επαρκώς.

Όσο η Πολιτεία και η Δικαιοσύνη δεν οδηγούν το ποδοσφαιρικό δράμα που ζούμε σε οριστική κάθαρση, όσο οι υπόδικοι και εν δυνάμει υπόδικοι δεν οδηγούνται στο ακροατήριο ώστε να αποδοθούν καθαροί στην κοινωνία ή να τιμωρηθούν, όσο εμπλεκόμενα σωματεία συνεχίζουν να προστατεύονται από όλους, όσο το καθεστώς ανομίας γίνεται τρέχουσα πραγματικότητα, τόσο το τέλος είναι κοντά.

Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε πια με εκβιασμούς, εμπρησμούς, βόμβες, ξυλοδαρμούς, απειλές κατά δημοσιογράφων, ΜΜΕ και όποιου άλλου τολμάει να πει την αλήθεια».

 

Best of internet