Ιντζόγλου: «Αυτό φοβούνται όλοι»

Ιντζόγλου: «Αυτό φοβούνται όλοι»

Ο Ιντζόγλου τόνισε πως αγωνιστικά ο Ηρακλής μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση, αλλά αιωρούνται πολλά οικονομικά προβλήματα  

Ιντζόγλου: «Αυτό φοβούνται όλοι»
Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα είναι ο Ηρακλής. Ο Ιντζόγλου μίλησε στην «Μetrosport» και τόνισε πως αν έρθει το πρώτο «τρίποντο», τότε η συνέχεια θα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Παράλληλα αναφέρθηκε στα θετικά και τα αρνητικά της διακοπής.  «Το… νόμισμα και σε αυτή την περίπτωση έχει δύο πλευρές. Εάν δεν αγωνιστούμε και αυτή την εβδομάδα ο προπονητής θα έχει περισσότερο χρόνο για να δουλέψει. Να μας μάθει καλύτερα, να περάσει τα στοιχεία που θέλει να έχει η ομάδα. Στα θετικά συγκαταλέγεται ο περισσότερος χρόνος που θα έχουν οι συμπαίκτες μου που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Περόνε, ο Στάμου, ο Χουάντερσον. Απαντες είναι πολύ καλοί και σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Μία χρονική μετάθεση του Πρωταθλήματος ωστόσο ενεργοποιεί και τις ρήτρες που υπάρχουν με τη συνδρομητική τηλεόραση και αυτό καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί πρόβλημα και με τις πληρωμές που γίνονται σε όλες τις ομάδες, εννοείται και στον Ηρακλή», είπε αρχικά.
 
Και συνέχισε. «Παρότι η ομάδα μας δεν έχει κερδίσει ακόμη θέλουμε πολύ επίσημο αγώνα εντός Σαββατοκύριακου. Τόσο για να επιστρέψουμε στους ρυθμούς που είχαμε όσο και για να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη. Να είστε σίγουροι ότι θα αλλάξει τα πάντα. Κυρίως ψυχολογικά γιατί βαθμολογικά τίποτα δεν έχει τελειώσει στο 1/3 του Πρωταθλήματος».
 
Κλείνοντας αναφέρθηκε στην εκτός αγωνιστικού χώρου κατάσταση που επικρατεί στον Γηραιό και αν έχει διαπιστώσει τάσεις φυγής από συμπαίκτες του. «Οχι, δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Απαντες έχουν καταλάβει την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και πιστεύουν ότι μπορεί να αλλάξει. Αν πάντως θελήσει κάποιος να φύγει δεν θα είναι βαθμολογικοί οι λόγοι. Αυτό που φοβούνται όλοι είναι η οικονομική και διοικητική ανασφάλεια. Εκεί χρειάζεται η ομάδα ηρεμία και λύσεις».
 

Best of internet