Θρήνος στην Ρουμανία για τον Ντάνιελ Προντάν

Θοδωρής Βασίλης
Θρήνος στην Ρουμανία για τον Ντάνιελ Προντάν

bet365

Σε θλίψη έχει βυθιστεί το ρουμανικό ποδόσφαιρο μετά τα νέα ότι το μέλος της χρυσής ομάδας του 1994, Ντάνιελ Προντάλ απεβίωσε σε ηλικία μόλις 44 ετών μετά από καρδιακό επεισόδιο!

Ο Ντάνιελ Προντάν ήταν ένας από τους καλύτερους Ρουμάνους αμυντικούς που έχει βγάλει το ποδόσφαιρο της χώρας και ήταν μέλος της χρυσής ομάδας που το 1994 είχε φτάσει στα προημιτελικά του Μουντιάλ των ΗΠΑ.

Ο Προντάν βρισκόταν στο σπίτι του όταν ξαφνικά παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο στήθος του. Αμέσως η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο έφτασε μετά από 15 λεπτά αλλά παρά τις όποιες προσπάθειες να τον κρατήσουν στην ζωή δεν τα κατάφεραν.

Ο 44χρονος Προντάν παρότι αποσύρθηκε μόλις σε ηλικία 31 ετών είχε μια πλούσια καριέρα σε Στεάουα Βουκουρεστίου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρέιντζερς, Μεσίνα και Νατιονάλ Βουκουρεστίου, ενώ φόρεσε και 54 φορές την φανέλα της εθνικής Ρουμανίας έχοντας πετύχει κι ένα γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα