Χωρίς Λέοβατς και το μυαλό στη Φιορεντίνα

Χωρίς Λέοβατς και το μυαλό στη Φιορεντίνα

Gazzetta team
Χωρίς Λέοβατς και το μυαλό στη Φιορεντίνα

bet365

Ο ΠΑΟΚ αναγκαστικά έχει στρέψει όλη την προσοχή του στο δεύτερο ραντεβού του με τη Φιορεντίνα. Χωρίς τον Μαρίν Λέοβατς και τον Εβγέν Σάχοφ η προπόνηση της Πέμπτης.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η… σταθερότητα που χαρακτηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο αναγκάζει το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ σε συνεχής προσαρμογές του προγράμματος προετοιμασίας του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ – όπως όλα δείχνουν – αφήνει στην άκρη τη Super League και πρέπει να ετοιμάζεται για το ματς του Europa League με την Φιορεντίνα. Έτσι, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του δουλεύουν με ορίζοντα την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης.

Στη προπόνηση της Πέμπτης η ένταση ανέβηκε και πάλι τους παίκτες να κάνουν σπριντ, ασκήσεις για το transition game και στο τέλος να παίζουν οικογενειακό διπλό στα 2/3 του γηπέδου.

Ο Εβγέν Σάχοφ ακολούθησε πρόγραμμα προσαρμογής κι αποφόρτισης κι έμεινε εκτός του διπλού, ενώ απουσίαζε ο Μάριν Λέοβατς που επέστρεψε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δικέφαλος την Παρασκευή (18.11) θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα