Σχέση με το ποδόσφαιρο το νέο «χτύπημα» στα γραφεία Κουτσοκούμνη!

Δημήτρης Τομαράς
Σχέση με το ποδόσφαιρο το νέο «χτύπημα» στα γραφεία Κουτσοκούμνη!

bet365

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη βομβιστική ενέργεια στα γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας συμφερόντων του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Οι έρευνες οδηγούν σε ποδοσφαιρικούς... δεσμούς.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 2.30 τα ξημερώματα σηκώνοντας στο πόδι την κεντρική περιοχή της Λεμεσού, καθώς επρόκειτο για πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας υψηλής ισχύος, η οποία τοποθετήθηκε στη βάση της γυάλινης εισόδου του κτιρίου προκαλώντας ζημιές στην είσοδο.
«Σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό της αστυνομίας, η έκρηξη οφείλεται σε πυροδότηση βόμβα υψηλής ισχύος. Από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας. Η αστυνομία απέκλεισε από την πρώτη στιγμή την σκηνή για εξετάσεις και περισυλλογή τεκμηρίων, ενώ έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα που μελετά όλες τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης. Πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.
Ερωτηθείς κατά πόσον διερευνάται το ενδεχόμενο τα κίνητρα των δραστών να σχετίζονται με την ενασχόληση του κυρίου Κουτσοκούμνη με το ποδόσφαιρο, ο κύριος Σωτηριάδης ανέφερε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι υπό διερεύνηση. Πως όλα είναι ανοιχτά: «Η αστυνομία διερευνά με κάθε λεπτομέρεια τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η ανακριτική ομάδα έχει πάρει εντολή να διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα και αυτό θα πράξει. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση την οποία θα δούμε στο σύνολο της και με κάθε λεπτομέρεια. Ο στόχος μας είναι η εξιχνίαση». Από τις πληροφορίες πάντως που υπάρχουν από την Κύπρο όλα δείχνουν... ποδόσφαιρο πίσω από αυτήν την ενέργεια.
Η βομβιστική επίθεση στα συγκεκριμένα γραφεία δεν είναι η πρώτη, καθώς βομβιστές είχαν δράσει ξανά με τον ίδιο τρόπο το 2009 και συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου. Ο κ. Σωτηριάδης σχολίασε σχετικά: «Είναι αλήθεια ότι το 2009 ξαναείχαμε έκρηξη στην είσοδο της ίδιας πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας και αυτό μας ανησυχεί. Σίγουρα το διερευνούμε. Έχουμε βγάλει από τα συρτάρια τον φάκελο της συγκεκριμένης υπόθεσης ο οποίος είχε ταξινομηθεί ως ανεξιχνίαστη υπόθεση. Δεν είχε προκύψει οτιδήποτε και σε συνάρτηση με τα νέα στοιχεία τα οποία θα διερευνήσουμε στην καινούρια υπόθεση θα προχωρήσουμε».
 

Τελευταία Νέα