«Πόλεμος» για τις αγωνιστικές στη Football League

«Πόλεμος» για τις αγωνιστικές στη Football League

bet365

Για ποιο λόγο κάποιες ομάδες στη Football League θέλουν το πρωτάθλημα να συνεχιστεί από την 5η αγωνιστική και όχι από την 3η όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια; Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ!

Μπορεί μέχρι τώρα το πρωτάθλημα της Football League να συνεχιζόταν από την τρέχουσα αγωνιστική όταν υπήρχαν για διαφόρους λόγους αναβολές, αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν πλευρές πως θέλουν κάτι... άλλο.

Ποιο είναι αυτό το άλλο;

Για παράδειγμα, μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δύο αγωνιστικές στη Football League κι η διακοπή των δύο εβδομάδων θα έκανε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει από την 3η. Δηλαδή προκειμένου να μην δημιουργηθεί οποιασδήποτε μορφής ανωμαλία αλλά και για να διατηρηθεί η σειρά των αγώνων όπως αυτή προέκυπτε από την κλήρωση του πρωταθλήματος, τις προηγούμενες χρονιές, σε κάθε αναβολή, η Λίγκα αποφάσιζε τη συνέχεια από την αγωνιστική που είχε αναβληθεί.

Αυτό γινόταν μάλιστα και με τη σύμφωνη γνώμη του καναλιού που είχε τα τηλεοπτκά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Αυτή τη φορά και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και ως εκ τούτου σχετικές ρήτρες, υπάρχουν ομάδες που επιδιώκουν προφανώς για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, να αφήσουν σε εκκρεμότητα συγκεκριμένους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής και η επανέναρξη του πρωταθλήματος να γίνει το πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας.

Ο λόγος που επικαλούνται είναι ότι έχουν εξασφαλίσει αεροπορικά εισιτήρια από καιρό για τους εκτός έδρας αγώνες, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου.

Βέβαια, με το σκεπτικό που υπήρχε όλα τα τελευταία χρόνια, κάποιες άλλες ομάδες που είναι στην άλλη πλευρά υποστηρίζουν ότι έχουν προγραμματίσει τις εκκρεμότητές τους για την αγωνιστική που αναβλήθηκε. Το δεδομένο, πάντως, φαίνεται πως είναι ότι υπάρχουν δυο διαφορετικοί πόλοι, που έχουν διαφορετικά συμφέρονται κάτω από τη βάση του αγωνιστικού σκέλους.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα