Περιμένοντας Ντα Κόστα (κυρίως) και Ρομαό...

Δημήτρης Τομαράς
Περιμένοντας Ντα Κόστα (κυρίως) και Ρομαό...

bet365

Οι Ντα Κόστα και Ρομαό είναι οι δύο τελευταίοι χρονικά διεθνείς που περιμένει ο Μπέντο στον Ρέντη και που πάνε όμως και Κόπα Άφρικα. Ακόμα ελπίζουν στο Λιμάνι πως θα γίνει αγωνιστική.

Οι Μανουέλ Ντα Κόστα και Αλεξί Ρομαό που είχαν και αυτοί διεθνείς υποχρεώσεις θα είναι και οι τελευταίες χρονικά αφίξεις στον Ρέντη. Δύο παίκτες που εκτός απροόπτου θα είναι στο Κόπα Άφρικα με Μαρόκο και Τόγκο αντίστοιχα (σ.σ. το οποίο γίνεται 14 Γενάρη - 5 Φεβρουαρίου). Λογικά από Παρασκευή θα είναι διαθέσιμοι ενώ τότε θα αρχίσει να ανεβάζει για τα καλά ρυθμούς και ο Μιλιβόγεβιτς και οι έτεροι διεθνείς.

Ο Πάουλο Μπέντο βέβαια υπολογίζει πολύ περισσότερο στα πλάνα του τον Ντα Κόστα. Στον Ολυμπιακό πάντως συνεχίζουν να έχουν ελπίδες πως τελικώς θα βρεθεί η χρυσή τομή για να γίνει σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Έτσι να παίξουν κανονικά με Πλατανιά στα Χανιά και να έχουν τουλάχιστον ένα ματς στα πόδια τους ενόψει Γιουνγκ Μποις. Διαφορετικά αναγκαστικά θα γίνει φιλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα