Ερνάνες: «Αποφασιστική νίκη με Σεβίλλη»

Ερνάνες: «Αποφασιστική νίκη με Σεβίλλη»

Gazzetta team
Ερνάνες: «Αποφασιστική νίκη με Σεβίλλη»

bet365

Ο μέσος της Γιουβέντους, Ερνάνες, δήλωσε ότι η πρώτη αποφασιστική στιγμή της σεζόν θα είναι η νίκη σε βάρος της Σεβίλλης για να πάρουν οι Bianconeri την πρωτιά στον όμιλο του Champions League.

«Χαίρομαι που παίζω και για τα καλά λόγια που μου λέει ο προπονητής. Νιώθω να βρίσκομαι σε καλή φόρμα αυτή τη στιγμή, πάντα ένιωθα ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος που παίρνω χρόνο. Το περιβάλλον επηρεάζει εμάς τους παίκτες και αυτό το ένιωσα πέρυσι. Ακόμα και αν οι ικανότητές μας βελτιώνονται, το κλίμα εδώ σε βοηθάει να γίνεις ακόμα καλύτερος. Σαν συνέπεια, έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα» είπε ο Βραζιλιάνος και συνέχισε για τον αγώνα του Σαββάτου (19/11) κόντρα στην Πεσκάρα. «Πρέπει να προσέξουμε αφού δεν θα είναι εύκολο ματς. Πολλοί από τους παίκτες μας είχαν παιχνίδια με τις Εθνικές τους ομάδες όμως πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς με τη βοήθεια των οπαδών μας. Η κριτική για το πως παίζουμε δεν με ενδιαφέρει αφού πρόκειται απλά για μια γνώμη. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε».

Ο 31χρονος μέσος μίλησε και για τον αγώνα που ακολουθεί για το Champions League κόντρα στη Σεβίλλη. «Μετά την Πεσκάρα πρέπει να σκεφτούμε πως θα νικήσουμε την Σεβίλλη αφού είναι ένας από τους στόχους μας να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Θα είναι η πρώτη αποφασιστική στιγμή της σεζόν και αν δεν το κάνουμε δεν θα κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας».

 

SERIE A Τελευταία Νέα