Εθνική Νέων: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Εθνική Νέων: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Εθνική Νέων: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Στην 2η προκριματική φάση (Elite Round) του Ευρωπαϊκού Νέων βρίσκεται η ελληνική ομάδα, που κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά.

Στους αγώνες του 6ου ομίλου της 1ης προκριματικής φάσης, η «γαλανόλευκη» πήρε την πρόκριση μαζί με την Αγγλία (0-2), αποκλείοντας τους... οικοδεσπότες των αγώνων Ουαλούς (2-0), καθώς επίσης το Λουξεμβούργο (5-0). Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα αναμένει, πλέον, την κλήρωση για τον σχηματισμό των ομίλων της elite round στις 13 Δεκεμβρίου στη Νιόν, οπότε θα μάθει τους αντιπάλους της για τις αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη και θα κρίνουν τους συμμετέχοντες στα τελικά.
 
Αναλυτικά, οι ομάδες που προκρίθηκαν και είναι υποψήφιες αντίπαλοι της ελληνικής ομάδες είναι οι εξής:
 
Βέλγιο, Φινλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισραήλ, Σκοτία, Γερμανία, ΕΪΡΕ, Αυστρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ιταλία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Λευκορωσία, Γαλλία, Τσεχία, Σουηδία, Σερβία, Σλοβακία, Πολωνία, Κροατία, Κύπρος, Τουρκία, Ουκρανία και Ισπανία.  
 
Στην Elite Round, οι ομάδες θα χωριστούν σε επτά ομίλους των τεσσάρων ομάδων και η πρώτη από κάθε γκρουπ θα προκριθεί στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί 2 - 15 Ιουλίου στην Γεωργία.

Best of internet