Ακόμη δεν ξέρουν γιατί κάνουν προπόνηση…

Ακόμη δεν ξέρουν γιατί κάνουν προπόνηση…

Gazzetta team
Ακόμη δεν ξέρουν γιατί κάνουν προπόνηση…

bet365

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να προπονούνται καθημερινά, αλλά όπως επισημαίνει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σημερινό δελτίο Τύπου, κανείς δεν ξέρει αν πλησιάζουμε στη μέρα που θα γίνει η αγωνιστική.

Μετά την προπονητική κορύφωση της εβδομάδας και όσο πλησιάζουμε (;) στο παιχνίδι, η ένταση σταδιακά μειώνεται και η δουλειά γίνεται πιο στοχευμένη», αναφέρει στην εισαγωγή της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και προσθέτει:

«Το πρόγραμμα της Τετάρτης (16.11) αφορούσε στην επιθετική λειτουργία μέσα από ασκήσεις ειδικού σκοπού. Παράλληλα, υπήρχαν και ασκήσεις για το transition game και τη σωστή ομαδική τακτική για τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο.

Στη Νέα Μεσημβρία επέστρεψε κι ο Εβγέν Σάκχοφ μετά το ντεμπούτο του στην βασική 11άδα και το γκολ του με την Εθνική Ουκρανίας. Ο μέσος του ΠΑΟΚ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ποδήλατο στην πισίνα.

Έτσι, ο μοναδικός απών είναι ο Μάριν Λέοβατς , ο οποίος επιστρέφει την Πέμπτη (16.11) με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 12:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα