Tα σπίτια καίγονται και το μωράκι... χτενίζεται!

Tα σπίτια καίγονται και το μωράκι... χτενίζεται!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Tα σπίτια καίγονται και το μωράκι... χτενίζεται!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα κωμικοτραγικά γεγονότα με την διακοπή και την έναρξη του πρωταθλήματος και το μωράκι του Κουτσοκούμνη , που είναι στο επίκεντρο...

Στο ελληνικό πρωτάθλημα τα έχουμε δει όλα και κάθε φορά λέμε, ότι πιάσαμε πάτο. Αλλά έρχεται μία ακόμα στιγμή και βλέπουμε, ότι δεν τα έχουμε δει όλα. Εχουμε φθάσει Τετάρτη απόγευμα και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε πρωτάθλημα το Σάββατο και την Κυριακή. Ποιος ασχολείται με τους προπονητές και τους παίκτες των ομάδων. Ας κόψουν το λαιμό τους αυτοί. Εδώ πρωταγωνιστές είναι οι παράγοντες, οι διαιτητές και οι τραμπούκοι .

Ότι... συμβαίνει δηλαδή στην Ισπανία, την Αγγλία και την Ιταλία , την Γαλλία , την Πορτογαλία και τις άλλες προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Επίσης ποιος ασχολείται εδώ με την πυρκαγιά στο σπίτι του Μπίκα…. Ποιος εμπρησμός, που λένε οι κακεντρεχείς, μόνο του πήρε φωτιά το σπίτι…Και εμπρησμός να είναι , γιατί να διακοπεί το πρωτάθλημα ; Εχουμε νεκρό; Δεν έχουμε.

Οπότε συνεχίζουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ποια διαφθορά; Δεν υπάρχει διαφθορά. Δεν έχεις ομάδα; Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για την διαφθορά. Τώρα , ότι χτυπάνε τα κουδούνια και απειλούν τον έναν και καίνε το σπίτι του άλλου, επειδή Τσαχειλίδης και Μπίκας αποφάσισαν να «καθαρίσουν» τους πίνακες από τους διαιτητές-μαριονέτες είναι τελείως ….συμπτωματικό. Και όσοι το συνδυάζουν είναι... εμπαθείς και... δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο.

Κατά τα άλλα ο Κουτσοκούμνης , εντεταλμένος της ΦΙΦΑ στην Ελλάδα να καθαρίσει το ποδόσφαιρο είναι καλά με το μωράκι του και του αφιερώνει τραγουδάκια. Όχι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να το παίρνεις σοβαρά. Αλλα από την άλλη δεν είναι να κάνεις και τόση πλάκα, όταν λίγες ημέρες πριν κάηκε ένα σπίτι ενός αρχιδιαιτητή, που... τόλμησε να βάλει χέρι στους πίνακες. Είναι αυτό, που λέμε τα σπίτια καίγονται και το μωράκι χτενίζεται. Εχει και άλλο πάτο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.