Με αντιπροσωπεία οι διεθνείς του 2004 σε Βασιλειάδη

Δημήτρης Τομαράς
Με αντιπροσωπεία οι διεθνείς του 2004 σε Βασιλειάδη

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε όλους τους διεθνείς του 2004 στο γραφείο του αλλά όπως προκύπτει θα βρεθεί εκεί μία αντιπροσωπεία τους.
Πρόκειται για τους Γιώργο Καραγκούνη, Κώστα Κατσουράνη, Αντώνη Νικοπολίδη, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Κώστα Χαλκιά, Άγγελο Μπασινά και Τάκη Φύσσα. Μαζί και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Θα λείψουν μεταξύ άλλων παίκτες όπως οι Τραϊανός Δέλλας και Ντέμης Νικολαϊδης. Τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο των διεθνών του 2004 λίγες ώρες πριν τη συνάντηση.
Από μέρους του το Υφυπουργείο ξεκαθάρισε πως έχουν προσκληθεί άπαντες στην συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη. Επίσης ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια όσων δεν επιθυμούν να μην βρεθούν στην συνάντηση.
Ο Υφυπουργός - όπως έχουμε τονίσει ξανά - θέλει να δει το πως μπορεί να αξιοποιήσει τους διεθνείς του 2004 στον χώρο του ποδοσφαίρου και προφανώς και θα κουβεντιάσει μαζί τους για όλα τα... καυτά θέματα αλλά και την Εθνική. Θυμίζουμε πως το ραντεβού αυτό είχε κλεισεί με τον Τσίπρα παρόντα στο Ελλάδα - Βοσνία. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε μιλήσει με τους άσους του 2004, δείχνοντάς τους την μεγάλη του εκτίμηση και το πόσο θα ήθελε να τους στηρίξει για την συνέχεια.
 

Τελευταία Νέα