Βολές και από Αλβανία για Κάτσε

Βολές και από Αλβανία για Κάτσε

Αυτή η περίοδος δεν είναι και η καλύτερη στην καριέρα του Εργκίς Κάτσε. Μετά τα καψώνια της Βικτόρια Πλζεν, δέχθηκε έντονη κριτική και από τους ανθρώπους της εθνικής Αλβανίας.   

Βολές και από Αλβανία για Κάτσε

Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι ολοκληρώνει τον δανεισμό του στην ομάδα της Τσεχίας, έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου να βρεθεί ομάδα για τους επόμενους έξι μήνες, αλλά κάτι δεν πάει καλά το τελευταίο διάστημα, καθώς και στην εθνική Αλβανίας από εκεί που ήταν στην 23αδα του Euro της Γαλλίας, βρέθηκε εκτός ομάδας, μετά από ένα επεισόδιο με τον Ιταλό ομοσπονδιακό προπονητή, Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

Ο Κάτσε ποτέ δεν παραδέχθηκε πιθανό επεισόδιο με τον προπονητή του στην εθνική Αλβανίας, αλλά η στάση του στον αγώνα με την Ισπανία, όπου έμεινε εκτός αποστολής, οδήγησε στο «κόψιμο» του από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε σε Αλβανικά ΜΜΕ ο βοηθός προπονητή της εθνικής Αλβανίας, Αλτίν Λάλα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι όντως «υπάρχει θέμα» με τον Κάτσε και τον Ιταλό τεχνικό.

«Ο Κάτσε είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, ένα εξαιρετικό ταλέντο. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα, ο Κάτσε δεν τα δίνει όλα στις προπονήσεις της εθνικής. Όταν τον βλέπεις νομίζεις ότι τον έφερε κάποιος με το ζόρι. Ξέρει ότι ο Ντε Μπιάζι είναι πολύ απαιτητικός και δεν θέλει παίκτες που δεν δίνουν το 100%. Ο Κάτσε πρέπει να δουλέψει σκληρά για να αποδείξει ότι αξίζει να ξεκινάει βασικός. Πρέπει όλοι να αποδεχθούμε ότι ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις για το ποιος θα παίξει και όχι οι παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να υπακούν στις εντολές του προπονητή. Έχει πληθώρα επιλογών, κανείς δεν είναι αναντικατάστατος», υποστήριξε ο βετεράνος Αλβανός ποδοσφαιριστής, που πάντως δεν έκλεισε την πόρτα της εθνικής Αλβανίας για τον νεαρό μέσο του ΠΑΟΚ:

«Πιθανότατα θα βρούμε ένα κοινό σημείο επαφής και θα γυρίσει πίσω. Ύστερα, ο Ντε Μπιάζι δεν θα είναι για 10 χρόνια προπονητής της εθνικής», σημείωσε.

Best of internet